Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezek után mit tehetnék, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mit tehetnék, hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 év 1 hónapja voltunk már együtt. Születésnapom után elmentem bulizni a baràtnőmmel és egy srác, akit ismertem mert össze akartak boronálni minket, szintén ott volt a buliban és odajött hozzánk és táncolni kezdett velem, majd lekapott. Egész este velem volt és kavartunk, de egyikőnknek sem volt komoly szándéka a másikkal. A barátom egyik közeli barátja meglátott minket a buliban és elmondta neki reggel a történteket, a barátom egyértelműen szakított velem...letiltott a közösségi oldalakon. És nem szép dolgokat vágott s fejemhez, ami érthető. Én őszintén megbántam, ami történt, soha többé nem lennék képes ezt tenni vele és helyre szeretném hozni a dolgokat köztünk, annak ellenére is, hogy a bizalma érthetően megszűnt irántam, bár abban reménykedem, hogy a harag mellett szeret még...azt a tanácsot kaptam, hogy irjak neki egy levelet és postán küldjem el, holnap feladom elsőbbségi levélként. Szerintetek van rá esély, hogy megbocsásson nekem és ti megtennétek? Borzasztóan szeretett engem és én is őt, de hibàt követtem el és tanultam belőle.

2017. ápr. 17. 09:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Házasságban, esetleg gyerekekkel egy több év(tized)es kapcsolatot talán érdemes megpróbálni megmenteni.

De az a szenvtelen stílus, ahogyan leírtad, hogy "odajött, majd lekapott" arra enged következtetni, hogy semennyire sem tiszteled a barátodat.

Fiatalon, vacak egy év után nem csoda az azonnali szakítás. Tanulság ez neked is. Az ő bizalmát már eljátszottad, más lelkével hátha jobban bánsz majd.

2017. ápr. 17. 19:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha látja, hogy küzdöm érte, az talán ér valamit és elgondolkozik majd rajta, élőben szeretnék vele beszélni erről. Ha nem is azonnal, de szépen lassan helyrehozni a kapcsolatunkat...
2017. ápr. 18. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna küzdeni érte, amikor a másik hapek a manduláidat fényesítette a táncparketten... most már mit akarsz? Késő akkor pitizni, amikor már megkeverted a szart.
2017. ápr. 18. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

" Én őszintén megbántam, ami történt, soha többé nem lennék képes ezt tenni vele"

Tudod, ha földhöz vágsz egy tányért, s aztán megbánod, attól még a darabjai nem fognak összeforrni. A bizalom még a tányérnál is törékenyebb valami. Ez az, amit elba52tál, és ezt nagyon nehéz helyrehozni.

Nem szapullak. Fiatal vagy, ez a kor arra való, hogy feszegessük a határainkat, hogy hülyeségeket csináljunk, és tanuljunk belőlük. Neked is csak ez marad; Tanulj belőle.

2017. ápr. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!