Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretsz annyira, hogy megbocsáss?
Megcsalt, kidobtam, könyörög....
Erre mond egy ilyet "nem szeretsz annyira hogy megbocsáss nekem?"
Nektek mi a véleményetek errol a kijelentésrol?
Manipuláció, érzelmi zsarolás.
Szánalmas kis pöc
Ha ő annyira szeretett volna, nem csalt volna meg.
De tőled elvárja hogy szeresd annyira, hogy megbocsáss neki és ha megbocsátasz neki lenne egy biztos ember az életében, mellette ugyan úgy azt gondolná hogy simán mehet megcsalni bárkivel, mert úgyis annyira szereted hogy vissza fogadod.
Ő nem szeret annyira, hogy tiszteljen?
Amúgy attól, hogy szereted még nem kell eltűrni mindent. Egy kapcsolathoz, nem elég a szeretet.
Megbocsájtani lehet, a magunk lelki nyugalma érdekében.
DE, felejteni nem lehet és nem is szabad. Ex az ex,főleg,ha így viselkedett!
Egyik exemet sem fogadtam vissza, pedig egy szavamba került volna.
Itt azért fontosak a körülmények hogy hogyan csalt meg téged. Viszonya volt hónapokon- heteken keresztül vagy csak egyszer történt valami?
Szerintem vannak olyan esetek amikor meg lehet bocsátani és le a kalappal azelőtt aki ezt bevállalja is újra képes bízni a párjában ilyenek után. De ez nyilván függ A megcsalás mértékétől.
Azonban azért egy ilyen kijelentést tenni, amikor így is melyen van a szemedben a párod/exed, azért elég bátor. Szerintem hogyha megcsalás után valaki kap egy új esélyt akkor legyen hálás és legyen a világ legjobb párja.
Ez esetben ő most nem kapott esélyt de úgy látom eléggé próbál teperni. Gondolkozz el azon hogy meg tudnál e neki bocsátani. Ha nem, akkor meg ne érezze bűntudatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!