Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a barátnőmet és megbocsásson?
Addig fog nagy arca lenni míg pitizel.
Hagyj inkabb neki idot arra hogy magába nézzen.
A pitizessel pont azt váltod ki hogy még arogánsabb lesz
"csúnyán viselkedtem vele és megrémült tőlem"
ha ez bármi olyan dolog, ami erőszakos vagy azzal fenyegetés, akkor ha kicsike kis esze is van, soha az életben nem áll veled többé szóba.
4.
Itt, a Gyakorin olvastam egy kérdésnél, hogy sok nőt az is megijeszt, és elrettent a pasitól, ha az tök normális, de van nála bicska.
5
Az én pasim se járkáljon késsel.
Nem volt nálam se kés se pisztoly.
Hangos voltam vele és a kezemet emeltem fel 2-3x de nem volt közel hozzám, azért mert azzal kezdte hogy kérjek bocsánatot amiért várniuk kellett rám én meg ideges lettem mert akkor keltem fel és már basztatásnak éreztem, de ahogy visszanéztem a beszélgetést 20-40 percek teltek el, szóval neki volt igaza csak nekem kb az egész este 15 percnek tűnt és gyorsak voltak az események és a reakciók, mert egyszer happy minden utnána meg csak morcos arc és nem tudtam mi a fene van.
Konyorogjel, vegyél neki valamit, de főleg beszéljétek meg.
Viszont ha pialsz és megijedt az gáz.
Hát nem is értem... hirtelen ütött be a pálinka, gondolom ahogy betakaróztam mert fáztam még melegebb volt és csatt...
Azon vagyok, hogy megbeszéljem vele de semmi reakció. Remélem a mai nap eljutunk addig hogy telefonáljunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!