Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a barátnőmet és megbocsásson?
Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon csúnyán viselkedtem vele és megrémült tőlem ezért elment és messengeren is hülyeségeket írtam neki. Nem mentség de picit iszogattam is itthon egymagam, hátbaszúrt egy olyan ember akit 20 éve ismertem így most eléggé szarul érzem magam egy hete, többször vissza is aludtam az ágyban szóval tiszta kóma voltam mert várnom kellett volna rá este ezért felesleges köröket ment amíg nem nyitottam ajtót. Utána átgondolva ahogy tisztult a kép egy fa*z voltam vele. Bocsánatot kértem tőle többször is de nem hív vissza, nem válaszol csak megnézi az üzeneteimet. Nem tudom mit tehetnék még, megyek dolgozni is 4 napig nem fogom látni, rendesen szorít a mellkasom és hányingerem van még sose volt velem ilyen pedig nem első kapcsolatom. :(2022. dec. 10. 09:58
11/17 anonim válasza:
Szerintem csak annyit írj, hogy ha van ideje (és akar) akkor talizatok.
Azzal most nem érsz el semmit, hogy "haborgatod" mert friss az egész.
Elnézést kérsz és várj ír-e mikor talizzatok.
12/17 A kérdező kommentje:
A lónak 4 lába van meg nagy...
Gondolom 12-es Te még sosem hibáztál életedben, bárcsak fele olyan tökéletes lenne a társadalom mint Te, akkor itt is nyugati körülmények lennének.
Azért megvárom a válaszát, ha nem bocsájt meg akkor sem okolom mert én voltam a hibás és vállalom a felelősséget.
2022. dec. 10. 11:32
13/17 A kérdező kommentje:
Én meg is engedem, viszont a kérdésemre megoldást vártam nem pedig szubjektív véleményt Te kit nem szeretsz és kit kerülsz az életben. Szóval engedd már meg hogy haszontalannak mondjam a véleményedet, mert lényegében az. Köszönöm
2022. dec. 10. 12:23
14/17 anonim válasza:
Az én válaszomat miért toroltetted? Mert kifejtettem benne hogy nagyon gáz hogy nem tartod gaznak hogy aljasra ittad magad? Fáj az igazság?
15/17 anonim válasza:
Mert hiába nem tetszik, rohadtul nem mindegy. Azt hiszed mentő de valójában súlyosbító körülmény az alkohol. Nem elég hogy agresszív voltál még sgg részeg is. És egy szóval sem emlited mennyire szegyenled.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem töröltem a válaszodat, és nem is jelentettem be, gondolom mások vagy az adminok szedték le. Persze hogy szégyenli ezt az ember, neki el is mondtam őszintén.
2022. dec. 11. 09:37
17/17 anonim válasza:
Miért nem mesélted el neki, hogy mi a problémád? Elvégre azért van egy barátnő, nem csak az ágyba. De ha csak most szembesült azzal, hogy te iszol, akkor lesheted, hogy visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!