Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes egy ilyen lánnyal foglalkozzak? Vagy szerintetek van esély hogy megbocsásson?
Bocsi hogy ilyen sokat írok de ki kell adnom magamból mert én szeretem őt.
Itt mér elég jól elbeszélgetünk Pár beszélgetés. Szombaton Én írtam:
Te vagy az életem értelme és ez a legszebb karácsonyi ajándék nekem, remélem örökre együtt leszünk jóban rosszban 🥰❤️😍
Ő írta: Én nekem is te vagy baba és nagyon szeretlek köszönöm meg ismerhettelek és veled lehetek szeretlek babám☺️🥰😘
Írtam: Már alig várom újra fogjam a kezed és át ölelhesselek mert akkor meg nyugszik a szívem 😘🥰
Ő írta: Én is baba enyém is
Jó éjt szép álmokat puszi szeretlek szia édesem aludj jól reggel írj írok szia babám
Olyan ez a lány szereti a bulikat, és egy folytában írt beszéltünk, ha jöttek hozzám akkor leraktuk a telot és egyből nem írtam vissza meg sértődött, meg mutogatta magát nekem messengeren meg kérte mutassam meg neki én is, hát nem akartam mert nem volt felállva meg kamerákba nem mutatom meg mondtam neki ő már látta mikkor be kapta nekem.
Aztán kicsit meg változott meg itt tesztelt be is vallta kamerában írja:
Szoszi
Amúgy baba zavar hogy beszélek a Gergővel ?
Írom neki:
Igen, de ha csak barátilag akkor nem baj, de ő biztosan többet akarna tőled, és én nem akarlak elveszíteni
Ő írja:Tudom többet akar de én el engedtem nem kell félni majd én el intézem ketten vele mindent meg oldok
Amiket ír mindent viccnek szán
Itt írom: neki viccből Ma már láttam lesz ónos eső havas eső is
Írja:Ne mond baba
Írom:Előbb néztem meg, de a teló már délelőtt írta előrejelzés hó 🙂 végén be jön a tervem 🙂 (Meg fürdetem)
Ő írja: Aha kapni fogsz
Írom:Most végeztem a tusolással borotválkozással kincsem
Veled?
Ő írja:Nm sok Gergővel beszélek
Én írom:Mi mikor tudunk beszélni?
Ő írja:Holnap
Ő írja:Mizus édes
Én írom:Mi jót nézel a tv-ben Hercegnőm?
Ő írja:Boxot
Most már semmit reklám
Lassan alvás baba
Holnap haza
Én írom:Addigra már csak nagy hó lesz, mert mondta holnapra is 😄
Ő írta:Na jó van ám már megen
El köszönök baba el megyek aludni holnap reggel majd irok irj
Puszika aludj jól szia édes
Szia baba jó reggelt
Hogy hogy nem írtál?
Írom neki:Nagyon szívesen életem
Írsz ha ráérsz? (mikkor ér rá kamerán beszélni így kérdezzük egymást)
Ő írja:Tudunk beszélni
Nekem mindegy
Te vagy a párom nem a Gergő
Én írom:Már jó lenne újra együtt lennénk mert nagyon hiányzol nekem és hogy átölelhesselek szerelmem mert szeretlek 🥰😘😍
Ő írja:Nekem is te baba nagyon hiányzol kellesz nekem
Én írom:Nagyon aranyos vagy szeretlek 🥰 ❤️
Ő írja:Én is
Én írom:Nem jeleztél
Ő írja:Bocsika
Szeretlek
Én írom:Hívás most?
Ő írja:Mindegy mehet felőlem
Majd ott hol hívlak baba
Itt hol baba
Most még nem de lassan aha
Én írom: Oké
Ő írja:Baj van baba?
Írom én:Nincsen
Hiányzik a hangod meg hogy lássalak
Ő írja:Tiéd is te is baba
Mizus baba
Szeretlek
Én írom:Mikkor tudunk beszélni?
Ő írja:Mindegy most is jo
Annyi lassan megyek fát díszíteni
De nekem jó picit
Amúgy kivel irogattál?kérdem
Én írom:Gergővel ő írt rám
Itt még nem valltam be teljesen mit írt nekem a Gergő mert más témával írt rám.
2024.12.25-én eljött hozzám újra de sosem fogad el semmi innivaló, meg mondom neki vegye fel a papucsomat papucsot mert ne zokniba mászkáljon de akkor se veszi fel, anyumnak is hozót csókit, nekem sprét hozót meg usb kábelt meg usb-s egeret, tőlem meg kapott parfümöt bonbont 2db tábla csókit.Minden jól ment készítettem rövid videót rólunk meg pár képet, teljesen levetkőztünk de sajnos nem volt meg rá a gyomrom le lakkant a szerszámom és mondtam neki hogy Gergő jut eszembe amit mondott és itt mondtam el amit a Gergő még írta a Gergő:Vivien el beszélgetek, meg meg ismertük egymást jobban, meg jön hozzánk szilveszteri buliba, Erre a Vivien azt mondta amit előtte hogy az anyjához megy szilveszterkor és írni lehet bármit de két ember kell hozzá, teljesen meg változott a Vivien de csókolóztunk tovább meg hozzá bújt a és elkezdtem sírni, Vivien meg mondta ne senki sem érdemli meg a könnyet. Mikkor ki mentünk a konyhába mert már indult haza még úgy hozzám bújt mint az előtt, és mindig csak a kapumig akarta hogy kísérjem nem akarta soha haza kísérjem hogy nem kell, de ma az utcám végig kézen fogva sikerült el kísérjem ott is csókolóztunk át öleltem és amikor elindult végig néztem merre kanyarodik el, de 1x vissza nézett és elkezdtem megint sírni hogy vége és soha többé nem látom, mint itt a filmben és pont ez a film jutott eszembe https://www.youtube.com/watch?v=uaRM0OKn6rc
Haza gyalogoltam és mikkor be értem a szobámba írt hogy Mizus, később helyzet, 1 Órával megint írt hogy mizu.
Nem akarta kapcsolatba ki rakni hogy múlt hét Keddtől járunk meg azt sem hogy Gergőnek meg írjam hogy járunk vagy a képünket el küldjem,nagyon titkolózós a lány.4 Napja változott meg.
Annyira örültem hogy végre oda jön hozzám egy lány de már beszéltünk Facebookon is és mondta kaphat egy ölelés vagy lophat mert jól nézek ki, és így azt hittem végre egy rendes lány aki komolyan gondolkodik mert ő is komolyat keres (2 kezemen nem tudom meg számolni mennyi barátja volt a faluban mert el mondta) a leghosszabb kapcsolata 1 év volt. Sajnos nem tudom melyik házba lakik de megtudom szerezni mert mondta volt munkatársam már 40 éves pasija is volt 20 éves lánynak.
Hát így telik nekem az ünnep már gondolkodtam hogy feladom az életemet a sok szenvedések miatt, így már az illatát érzem a takarómon, és az ajándékait látom és foghatom és a közös képünket nézhetem meg a kis videó maradt nekem.
Anyámnak el kellet mondanom és látta kicsit fúra hogy nem kísérhetem haza mintha a szülei nem tudnák velem járt, de az anyám egyik nap látta az apját a boltban de nem mondott semmit Vivien apja.
Elmondtam neki hogy ezt írta a Gergő Vivien el beszélgetek, meg meg ismertük egymást jobban, meg jön hozzánk szilveszteri buliba, de a Vivien azt mondta hogy az anyjához megy a buliban, meg nagyon féltékeny vagyok. De mindig amikor beszélünk mindig felhozza a Gergőt és ez nekem fáj és ezért vagyok féltékeny.
Ezt el is felejtettem írni, 2024.12.14 én mentem céges buliba (De akkor még nem járunk) ő meg ment Tolnára házbuliba a Gergő is meg a Vivein is egymás ölében ültek meg össze akarták őket hozni, az nap velem jött egy busszal és ott megfogta a kezem és puszit adott, 2024.12.17-én jöttünk össze.
Igen, Gergő ezt mondta.
Mondtam Vivienek nem nagyon beszélgetünk egyik nap, azt mondta erkölcsi bizonyítványát nem adták oda otthon oda másnak ő meg nem volt otthon így neki kell majd be menni a postához mert kell az új főnökének. Meg más is felhúzta, így azt mondta nem akart beszélni mert lehet csúnyákat mondana a párjának (nekem), de mondta Gergővel beszélgetett, és hát rá kérdeztem mennyit azt mondta majdnem egész nap.
Mindig Gergő minden nap, volt hogy egyik nap mondtam magamnak erős leszek de megint nem sikerült mert Gergő. De tegnap mondta nálam nem kell neki a Gergő mert van gyereke is, Gergőt meg régen elhagyta egy kolléga nője és a gyereket is.
Innen néztem és láttam hogy balra kanyarodik el. [link] 💔😭😢
De látom most is fent van Vivien Facebookon.
[link] ,18.8143907,3a,75y,142.78h,83.23t/data=!3m7!1e1!3m5!1sgzfxGmDr-mGwW8P-1LTyzQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D6.771741714520687%26panoid%3DgzfxGmDr-mGwW8P-1LTyzQ%26yaw%3D142.78008509865703!7i13312!8i6656?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTIxMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Vagy mondjam meg neki?
Azért voltam mindig féltékeny mert mindig Gergőt emlegetted és ez nekem nagyon fáj és nem akarlak el veszíteni.
Azt mondta Tegnap délután meg írja tegnapra vagy mára a válaszát, hát tegnap mégsem írta meg csak írt mizu, helyzet, én is vissza kérdeztem vele azt mondta semmi, meg mondtam nagyon fáj a fejem ő erre Uh
Sose jártak, pedig hogy elvoltunk pár nappal korábban.
Hiányzik hogy már nem mondja kapni fogok, baba, édes, édesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!