Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat, házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?

Figyelt kérdés
Azt hittem ő az igazi, soha nem volt gond a kapcsolatunkban. Mindig mindenben próbáltunk kompromisszumokat kötni. Együtt nyaralás a családtagjainkkal, mindenki elfogadott mindenkit. Soha nem volt féltékenykedés, mindent megbeszéltünk. Megkérte a kezem, igent mondtam, terveztük az esküvőt. Mindenki azt mondta hogy tökéletesek vagyunk. Most mégis itt vagyok 12 hetesen a párom nélkül. Fogta a cuccát, és elment. Ilyenkor magamat kéne okolnom?
2021. aug. 24. 20:39
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

38-as, olvasd el a kérdésem. Igen, terveztük az esküvőt, ami sikerült is pontosan másfél éve.

Azt csak azért emeltem ki, hogy világos legyen hogy minden közös döntés alapján lett.

2021. aug. 24. 22:10
 42/48 A kérdező kommentje:
A szülei tudják, tudnak róla hogy itt hagyott. De abban nem vagykk biztos hogy velük tartja-e a kapcsolatot vagy sem. Nekem úgy jött le hogy nem. Anyósom mindig azt mondja ha ki kisérnek hogy hááát ez a fiú. Lehet hogy igazad van utolsó, viszont akkor mélységesen csalódtam benne hogy a terhes feleségét nagy ívből lesz..a.
2021. aug. 24. 22:15
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék ilyen helyzetben, és két-három hónapig nem tudnám elérni, akkor írnék egy tértivevényes ajánlott levelet neki címezve munkahelyi címére, amiben megkérem, hogy két héten belül vegye fel velem a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a helyzetet.

Ha ez nem történne meg a részéről, akkor zárat cseréltetnék a házon, és ha anyagilag nem lennék olyan helyzetben, hogy a megtakarításaimból gond nélkül átvészeljem az első 2-3 évet, amíg otthon vagyok a picivel gyesen, gyeden, akkor - a ház méretétől függően - esetleg keresnék egy albérlőt (nőt) két hónap felmondási idővel, hogy legyen valami plusz bevételem.

Ha házasok vagytok, akkor nem kell majd apasági vizsgálat, anélkül is beadhatod majd az igényedet a tartásdíj megállapítására és végrehajtására, ha eljön az ideje.

Kitartást, és próbálj annyi lelki támogatást és más segítséget elfogadni a családodtól és a barátnőidtől, amennyit szívesen adnak.

2021. aug. 24. 22:29
 44/48 anonim ***** válasza:
84%
Nekem elegge santit a sztori. Ha valaki ezt tenne velem az elso 1 honapban mindenhol kerestem volna. A munkahelyen, otthon, amig meg nem lesz valahol. A szulei is biztos vagyok benne, hogy tudnak valamit. Addig mennek, amig elo nem kerul es szamon nem tudom kerni. Ha megsem talalnam meg, elvetettem volna a babat... aztan ezt kzoltem volna szuleivel.
2021. aug. 25. 07:18
 45/48 anonim ***** válasza:
50%
És amikor elé tetted a tesztet, és elkezdett pakolni, akkor szó nélkül végignézted? 2 (3) hónapja otthon ülsz és várod, büszkeségből nem mész el a munkahelyére... nem is értem, hogy tudtatok ti 8 évet egymás mellett leélni, meg összeházasodni. Ilyen "kommunikáció" mellett...
2021. aug. 27. 19:34
 46/48 anonim ***** válasza:
68%

"megsem talalnam meg, elvetettem volna a babat"

Na megjött az első gyilkoltatójelölt... A gyerek tehet arról hogy a faszid egy véglény?

2021. aug. 29. 11:36
 47/48 A kérdező kommentje:

Eszembe se jutott hogy ez miatt elkéne vetetnem. Még csak meg sem fordult a fejemben. Azóta már találkoztunk. Épp ugyanabba a botba mentünk vásárolni. A sors fintora.

Persze sietett előre a kasszához, ő előttem volt kettővel, erőszakkal nem tarthattam ott. Jelenetet nem akartam a boltba rendezni, mondtam neki hogy várjon meg. De mire végeztem sehol sem volt. Most döntöttem el, holnap meglátogatom a munkahelyén.

2021. aug. 29. 12:27
 48/48 anonim ***** válasza:

Bocsi, rosszul fogalmaztam kicsit, természetesen nem Neked szólt.

Az duurva, nem hiszem el valaki ennyire gerinctelen és gyáva legyen. Annyira sajnállak, írj nyugodtan ha bármit tudnék segíteni lelkileg

2021. aug. 29. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!