Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?
38-as, olvasd el a kérdésem. Igen, terveztük az esküvőt, ami sikerült is pontosan másfél éve.
Azt csak azért emeltem ki, hogy világos legyen hogy minden közös döntés alapján lett.
Ha én lennék ilyen helyzetben, és két-három hónapig nem tudnám elérni, akkor írnék egy tértivevényes ajánlott levelet neki címezve munkahelyi címére, amiben megkérem, hogy két héten belül vegye fel velem a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a helyzetet.
Ha ez nem történne meg a részéről, akkor zárat cseréltetnék a házon, és ha anyagilag nem lennék olyan helyzetben, hogy a megtakarításaimból gond nélkül átvészeljem az első 2-3 évet, amíg otthon vagyok a picivel gyesen, gyeden, akkor - a ház méretétől függően - esetleg keresnék egy albérlőt (nőt) két hónap felmondási idővel, hogy legyen valami plusz bevételem.
Ha házasok vagytok, akkor nem kell majd apasági vizsgálat, anélkül is beadhatod majd az igényedet a tartásdíj megállapítására és végrehajtására, ha eljön az ideje.
Kitartást, és próbálj annyi lelki támogatást és más segítséget elfogadni a családodtól és a barátnőidtől, amennyit szívesen adnak.
"megsem talalnam meg, elvetettem volna a babat"
Na megjött az első gyilkoltatójelölt... A gyerek tehet arról hogy a faszid egy véglény?
Eszembe se jutott hogy ez miatt elkéne vetetnem. Még csak meg sem fordult a fejemben. Azóta már találkoztunk. Épp ugyanabba a botba mentünk vásárolni. A sors fintora.
Persze sietett előre a kasszához, ő előttem volt kettővel, erőszakkal nem tarthattam ott. Jelenetet nem akartam a boltba rendezni, mondtam neki hogy várjon meg. De mire végeztem sehol sem volt. Most döntöttem el, holnap meglátogatom a munkahelyén.
Bocsi, rosszul fogalmaztam kicsit, természetesen nem Neked szólt.
Az duurva, nem hiszem el valaki ennyire gerinctelen és gyáva legyen. Annyira sajnállak, írj nyugodtan ha bármit tudnék segíteni lelkileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!