Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat, házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?

Figyelt kérdés
Azt hittem ő az igazi, soha nem volt gond a kapcsolatunkban. Mindig mindenben próbáltunk kompromisszumokat kötni. Együtt nyaralás a családtagjainkkal, mindenki elfogadott mindenkit. Soha nem volt féltékenykedés, mindent megbeszéltünk. Megkérte a kezem, igent mondtam, terveztük az esküvőt. Mindenki azt mondta hogy tökéletesek vagyunk. Most mégis itt vagyok 12 hetesen a párom nélkül. Fogta a cuccát, és elment. Ilyenkor magamat kéne okolnom?
2021. aug. 24. 20:39
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
43%
Jaja, egyet értek 6-sal, most elmondtad azokat a tényeket, ami után téged sajnálhatunk. Azt bezzeg nem, mik voltak az érdemi előzmények. Párod hogyan meséli el a sztorit ismerőseinek szerinted, azt is hallani kéne...
2021. aug. 24. 20:59
 12/48 anonim ***** válasza:
95%
Mi történt a terhességi teszt, és a 12. hét között? Egyáltalán tudta, hogy nem védekezel?
2021. aug. 24. 21:00
 13/48 A kérdező kommentje:
Igen, terveztük. Már két éve, ezért is nem értem. Amint megvettem a tesztet és pozitív lett se szó se beszéd nélkül elment. Elkezdte bepakolni a cuccát egy táskába és köszönés nélkül elment. Nem vitte el az összes holmiját, de 3 hónapja azt se tudom mivan vele. Sehol se tudom elérni.
2021. aug. 24. 21:03
 14/48 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig nem hiszem, hogy ez a teljes történet.
2021. aug. 24. 21:06
 15/48 A kérdező kommentje:

Abszolút terveztük a babát, nem védekeztünk. Ő is akarta.

Kisebb veszekedések előfordultak néha, de nem ilyen nagy dolgokra kell gondolni. Olyanra, ami minden házasságba elő szokott fordulni. Minden rendben volt velünk, nem volt olyan hogy az anyukája nem fogadott volna el engem, vagy éppen fordítva. Szóval ilyen téren is minden rendben volt. Mindent együtt csináltunk, együtt főztünk, segítettük egymást mindenben. Most meg olyan mintha kifordult volna önmagából.

2021. aug. 24. 21:07
 16/48 anonim ***** válasza:
81%

"Most mégis itt vagyok 12 hetesen"

"3 hónapja azt se tudom mivan vele"

Itt valami nagyon nem klappol időben.

Ha tényleg terhes vagy, akkor gondolom, tudod, hogy a terhesség korát honnan számolják: az utolsó menstruáció első napjától.

Vagyis az érzékenyebb tesztek is a 4. héten mutatják ki a terhességet, kb. két héttel a fogamzás után.

2021. aug. 24. 21:11
 17/48 anonim ***** válasza:
60%
A család többi tagja se éri utol? Kerestettétek rendőrséggel, eltűntként? Munkahelyén tudnak róla vmit?
2021. aug. 24. 21:12
 18/48 anonim ***** válasza:
72%

13-as Csatlakoznék 16-hoz. Ha 3 hónapja nem tudod mi van vele, akkor már a fogamzás előtt eltűnt, ha 12 hetes terhes vagy.

Kitől van a gyerek?

2021. aug. 24. 21:18
 19/48 A kérdező kommentje:

4 hetesen derült ki a terhesség, lassan-lassan már 3 hónapja lesz hogy hallani se hallok róla.

A családtagjaink nem akarnak ebbe bele szólni. Úgy tudom bejár dolgozni, de én legyek az aki majd picsogva bemegy hozzá. Ő hagyott el, nem én őt.

2021. aug. 24. 21:20
 20/48 anonim ***** válasza:
78%
Hát itt tényleg nem jön ki a matek.
2021. aug. 24. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!