Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat, házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?

Figyelt kérdés
Azt hittem ő az igazi, soha nem volt gond a kapcsolatunkban. Mindig mindenben próbáltunk kompromisszumokat kötni. Együtt nyaralás a családtagjainkkal, mindenki elfogadott mindenkit. Soha nem volt féltékenykedés, mindent megbeszéltünk. Megkérte a kezem, igent mondtam, terveztük az esküvőt. Mindenki azt mondta hogy tökéletesek vagyunk. Most mégis itt vagyok 12 hetesen a párom nélkül. Fogta a cuccát, és elment. Ilyenkor magamat kéne okolnom?
2021. aug. 24. 20:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
91%

Fogadd együttérzésemet.

Valamit csak mondott, nem?

2021. aug. 24. 20:40
 2/48 anonim ***** válasza:
88%

Mi a sz*rert kene okolnod magadat?

Te ejtetted magadat teherbe?

Te hagytad magadra magad ebben a helyzetben?

Nem, azt a szar rágó heret lehet csak okolni, o dontott ugy, hogy lelép

2021. aug. 24. 20:42
 3/48 anonim ***** válasza:
4%
Mennyi, de mennyi kapcsolat megy tönkre a gyerek miatt.
2021. aug. 24. 20:42
 4/48 anonim ***** válasza:
92%
A 20:42-es úgy érti, hogy a szavahihetetlenség miatt. Mást mondott a pasas, mint amit tett: szavahihetetlen volt, akire nem lehet számítani. Nehogy ezt is a gyerekre fogd.
2021. aug. 24. 20:44
 5/48 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem most ne ezen agyalj. Azt találd ki, hogyan fogod egyedül megoldani a gyereknevelést. És soha, semmilyen körülmènyek között ne fogadd vissza az exedet.

Az, hogy ki mit hibázott, ennyiből nem lehet megállapítani. De ez most tényleg nem fontos. Az exed így döntött, együtt kell élned ezzel a döntéssel.

2021. aug. 24. 20:45
 6/48 anonim ***** válasza:
6%
Nyilván -és nőként mondom- a lényeget elhallgatod. Mindketten hibásak vagytok! Te viszont előbb-utóbb kénytelen leszel szembenézni.
2021. aug. 24. 20:51
 7/48 A kérdező kommentje:
Soha semmi jelét nem mutatta arra hogy ő nem szeretne családot. Együtt terveztük, házat vettünk, elkezdtük építgetni a jövőnket. Több mint 8 éve együtt voltunk, aztán hirtelen ez történt. Biztos rám unt. Én másra nem tudok már gondolni.
2021. aug. 24. 20:54
 8/48 anonim ***** válasza:
90%
Ez elég fura helyzet? nem készült fel lelkiekben hogy családja lesz? Hiába vette a sátorfáját akkor is kapcsolatban maradtok hiszen a gyerek az övé. Mit gondolhatott? Milyen idősek vagytok?
2021. aug. 24. 20:54
 9/48 anonim ***** válasza:
90%

A gyereket is terveztétek?

12 hetesen derült csak ki?

Pont a lényeget hagyod ki.

2021. aug. 24. 20:56
 10/48 anonim ***** válasza:
83%
???" Biztos rám unt."??? Inkább csak most derült ki, hogy nem érte meg a feladathoz.
2021. aug. 24. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!