Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?
"4 hetesen derült ki a terhesség, lassan-lassan már 3 hónapja lesz hogy hallani se hallok róla"
Akkor ezek szerint lassan 16 hetes terhes leszel, pedig azt írtad, hogy "Most mégis itt vagyok 12 hetesen".
24-es. Elütöttem, sajnálom.
Olyan válaszra, hogy szerintetek miért csinálta? Mi vehet rá egy férfit ilyenre? Az már nem érdekel ha nem jön vissza, ilyen nem is kell az életünkbe. De jó lenne tudni mi járhatott a fejében, mert okot nem mondott.
"Együtt terveztük, házat vettünk, elkezdtük építgetni a jövőnket."
És már ebben a közösen vásárolt házban éltetek, és innen lépett le szó nélkül?
"Már annak is örülnék ha azt mondaná hogy bocsi, én ezt nem vállalom. De amiben most vagyok az kész bizonytalanság."
Szomorú ez az egész, és sajnállak nagyon, de ha az történt, amit leírtál, és képes volt a közösen tervezett gyerekkel magadra hagyni, és minden magyarázat, beszélgetés nélkül két hónapra eltűnni az életedből, akkor szerintem valószínűleg te is érzed, hogy nem az a férfi, akire számíthatnál jóban-rosszban, és akivel érdemes lenne közös jövőt tervezned.
Ha ennyi gerinc nincsen, nem volt benne, hogy eléd álljon, és tisztázzátok, hogy most mi lesz veletek, akkor mégis hogyan számíthatnál rá a jövőben?
Ha meg a családja 8 év után, közös házvásárlás, közös baba után úgy gondolja, hogy ebből kimarad, mert a ti dolgotok - arra is elég nehéz mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!