Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat, házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?

Figyelt kérdés
Azt hittem ő az igazi, soha nem volt gond a kapcsolatunkban. Mindig mindenben próbáltunk kompromisszumokat kötni. Együtt nyaralás a családtagjainkkal, mindenki elfogadott mindenkit. Soha nem volt féltékenykedés, mindent megbeszéltünk. Megkérte a kezem, igent mondtam, terveztük az esküvőt. Mindenki azt mondta hogy tökéletesek vagyunk. Most mégis itt vagyok 12 hetesen a párom nélkül. Fogta a cuccát, és elment. Ilyenkor magamat kéne okolnom?
2021. aug. 24. 20:39
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
82%
Rájött, hogy nem tudsz számolni, és ettől kiakadt, másra már nem tudunk gondolni.
2021. aug. 24. 21:24
 22/48 anonim ***** válasza:
69%

"4 hetesen derült ki a terhesség, lassan-lassan már 3 hónapja lesz hogy hallani se hallok róla"

Akkor ezek szerint lassan 16 hetes terhes leszel, pedig azt írtad, hogy "Most mégis itt vagyok 12 hetesen".

2021. aug. 24. 21:28
 23/48 A kérdező kommentje:
Vagy csak annyira ideges vagyok és szomorú a helyzet miatt hármat írok kettő helyet. Elnézést félre írtam. Hidjétek el ez egy anyukát tropára tud vágni rendesen. Lassan 2 hónapja nem tudok róla, és azért ez már elég sok idő ahozz hogy választ adjon. Már annak is örülnék ha azt mondaná hogy bocsi, én ezt nem vállalom. De amiben most vagyok az kész bizonytalanság.
2021. aug. 24. 21:29
 24/48 anonim ***** válasza:
77%
Nehogy már ne tudj 2-ig meg 3-ig számolni. 😂😂
2021. aug. 24. 21:33
 25/48 anonim ***** válasza:
81%
De milyen válaszra vársz azok után, hogy egy szó nélkül lelépett? Biztosan nyomós oka volt rá, hogy ezt tette, de akkor innentől menjen Isten hírével.
2021. aug. 24. 21:35
 26/48 anonim ***** válasza:
59%
Őszintén gondolom, hogy mint a terhességed, elhagyásod korát is 3-4 alkalommal módosítottad, most is rosszul; úgy a boldog kapcsolatodat is tévesen határoztad meg.
2021. aug. 24. 21:41
 27/48 A kérdező kommentje:

24-es. Elütöttem, sajnálom.

Olyan válaszra, hogy szerintetek miért csinálta? Mi vehet rá egy férfit ilyenre? Az már nem érdekel ha nem jön vissza, ilyen nem is kell az életünkbe. De jó lenne tudni mi járhatott a fejében, mert okot nem mondott.

2021. aug. 24. 21:41
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"Együtt terveztük, házat vettünk, elkezdtük építgetni a jövőnket."

És már ebben a közösen vásárolt házban éltetek, és innen lépett le szó nélkül?

"Már annak is örülnék ha azt mondaná hogy bocsi, én ezt nem vállalom. De amiben most vagyok az kész bizonytalanság."

Szomorú ez az egész, és sajnállak nagyon, de ha az történt, amit leírtál, és képes volt a közösen tervezett gyerekkel magadra hagyni, és minden magyarázat, beszélgetés nélkül két hónapra eltűnni az életedből, akkor szerintem valószínűleg te is érzed, hogy nem az a férfi, akire számíthatnál jóban-rosszban, és akivel érdemes lenne közös jövőt tervezned.

Ha ennyi gerinc nincsen, nem volt benne, hogy eléd álljon, és tisztázzátok, hogy most mi lesz veletek, akkor mégis hogyan számíthatnál rá a jövőben?

Ha meg a családja 8 év után, közös házvásárlás, közös baba után úgy gondolja, hogy ebből kimarad, mert a ti dolgotok - arra is elég nehéz mit mondani.

2021. aug. 24. 21:43
 29/48 A kérdező kommentje:
Úgy bírom hogy ez emberek képesek bármibe belekötni, de senkibe nem szorult egy kis ész vagy empátia. Félre írtam elnézést. Nem szórakozásból teszem.
2021. aug. 24. 21:43
 30/48 anonim ***** válasza:
53%
Szorult belénk ész, ezért vettük észre az ellentmondásokat. Aki ilyenekben nem képes objektív lenni, valószínűleg másban sem, továbbra is elhallgatsz fontos infókat, hogy csak téged sajnáljunk. Ez nem teljesen jött be, ez van. Amúgy is mit vársz ettől? Hogy majd mi visszaszerezzük? Nyilván csak sajnáltatni akarod magad.
2021. aug. 24. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!