Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy nő az anyagiak alapján választ párt (nem szexre gondolok, hanem családtervezésre), akkor mégis mennyi pénzről beszélünk?
Az ismerőseim között mostanában sok ilyet hallok, főleg ha lány lánnyal beszélget, elhangzanak ezek a megjegyzések:
-"Szerintem a Pétert válaszd, ő mindent megad neked!"
-"Azzal a közalkalmazottal akarsz összejönni?"
-"Annak még egy rendes kocsija sincs."
Úgy látom 30 körül ez a divat, gondolni kell a jövőre :)
Kérdés, hogy amikor a párválasztás java részt az anyagiakon múlik, akkor mégis mennyi pénzről beszélünk?
Én ezt egyszer már kifejtettem....Nekem átlag elvarásom van....(aztán lehurrogtak, hogy ez nem az átlag..)
Ha mindenkeppen számszerüsiteni akarod, min. 6-800 ezer körül. Szerintem ez most egy atlag.
(Az en fizetesem ennek kb a fele)
És a Nő, NEM ANYAGIAK alapjan valaszt, csak ez IS fontos.
Mondatok, amiket életében senki nem mondott még ki ↑
De hogy boldog legyél, 30 felett a nők csak olyan férfiakkal állnak szóba, akik minimum 500.000-et keresnek havonta, van legalább tízmillió megtakarításuk, meg egy budapesti lakásuk, de nem ám szar környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!