Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat, házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat, házasság, családtervezés majd amikor kiderül hogy terhes vagyok elhagy. Ilyenkor ki a hibás?

Figyelt kérdés
Azt hittem ő az igazi, soha nem volt gond a kapcsolatunkban. Mindig mindenben próbáltunk kompromisszumokat kötni. Együtt nyaralás a családtagjainkkal, mindenki elfogadott mindenkit. Soha nem volt féltékenykedés, mindent megbeszéltünk. Megkérte a kezem, igent mondtam, terveztük az esküvőt. Mindenki azt mondta hogy tökéletesek vagyunk. Most mégis itt vagyok 12 hetesen a párom nélkül. Fogta a cuccát, és elment. Ilyenkor magamat kéne okolnom?
2021. aug. 24. 20:39
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Igen,együtt vettük, és már benne laktunk amikor kiderült a terhesség. Szó nélkül itt hagyott, semmi magyarázat nem volt. Nem tudom hol lakik most, szüleinél biztos nem. Talán az egyik munkatársánál. De ott is akiket ismerek már gyerekük is van, egy kicsit beszélhetnének vele. De lehet nem akarnak beleszólni ebbe. A szülei is mellettem állnak, ők se nagyon értik. Az apósom szerint lehet még várni szeretett volna. De hova? Én vagyok 28, ő pedig 33. Régebbben mindig azt mondta hogy ő fiatal apuka szeretne lenni, jaj majd ő akar a suliba lenni a legfiatalabb apuka. Aztán 90 fokos fordulatot vett az egész, mert még fel se hív. Mindig figyelmes volt, amikor beteg voltam, képes volt csak azért szabadnapot kivenni. Most kéne rá számítsak, nem akarom egyedül végig csinálni.
2021. aug. 24. 21:50
 32/48 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatni akarom magamat. De nézd, ha valakinek baja van a másikkal azt miért nem mondja? Ha valami baj volt, miért halgatta el?
2021. aug. 24. 21:52
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántani akarlak, de szerintem van valakije. A családja pedig ne játsza az eszét, hanem beszéljenek veled világosan, nem is értem, ott állsz terhesen, kétségbeesve és les.arják?
2021. aug. 24. 21:52
 34/48 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon ellentmondásos amiket írsz, ezért kételkedik mindenki. Oké meg a számokat elhiszem hogy félre nyomogattad vagy nem jól számoltál... De mi az hogy 8 éve együtt, családtagokkal való jó viszony, jön az unokájuk, de "ők kimaradnak ebből"? Normális szülők biztosan nem így állnának egy ilyen helyzethez, hanem támogatnának téged és segitenèk hogy legalább beszeljetek. Voltál-e leglább náluk, beszéltél e erről a családjával?

Illetve köteles lesz gyerektartást fizetni ,nem válhat ennyire köddé.

Ha kifejtenèd a helyzetet talán tudnánk normálisat írni de így teljesen felszínes és kamuszagú.

2021. aug. 24. 21:54
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Én magamat ismerve biztos felhívnám vagy megvárnám a munkahelye előtt, hogy adjon magyarázatot, mi ez. Még ha olyan dolog is jobb tudni, hogy ez van, te is hamarabb le tudnád zárni.
2021. aug. 24. 21:55
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy is történt, a pasinak nem szabadna lelépnie egy terhes nő mellől. gyerek közös felelősség, a nő nem egyedül hozta létre.
2021. aug. 24. 21:56
 37/48 A kérdező kommentje:

Nem mondanám hogy kimaradnak belőle, mert ők voltak az elsők akiknek szóltam. Az én szüleim abszolút támogatnak, de váltig állítják hogy majd visszajön csak kell neki egy kis idő. Én tovább már nem tudok várni, akkor váljunk el. Mi értelme a házasságnak is ha így leszar. Már bocsánat. A ő szülei biztos titkolnak valamit, mert nekem ks fura volt amikor az apósom mondta hogy a fia biztos még várni szerettet volna ezzel. Holott pedig ők mondták az elején hogy jaj de várjuk már hogy legyen kisunokánk, a fiúnk is nagyon szeretne már egy kislurkót. Hozzáteszem azt se kérdezik meg hogy vagyok, hogy viselem a terhességet. Az a baj, hogy már most köddé vált, mert gondolom blokkolta a számom is, Facebookon le is tiltott. Máshol meg nem elérhető. A munkahelyére bemehetnék, de nem akarom kitenni magam a rosszaló pillantásoknak. A fönőke sose szerette ha bemegyek, még ha ebédet vittem neki is sokszor flegmázott. Arra nem tudok mit írni hogy esetleg lenne valakije. Azt észre kelett volna vegyem, az együttléteink elárulták volna. De nem zárom ki teljesen.

Most még várok, hátha felbukkan. De nem sok esélyt látok rá.

2021. aug. 24. 22:03
 38/48 anonim ***** válasza:
84%

"Megkérte a kezem, igent mondtam, terveztük az esküvőt."

"Én tovább már nem tudok várni, akkor váljunk el."

2021. aug. 24. 22:07
 39/48 A kérdező kommentje:
De még csak nem is erőltettem rá semmit. Közösen vállaltuk. Még akkor is kifogásolható, de ha mondjuk csak egy hónapja lennénk együtt vagy egy futó kaland lettem volna neki akkor még úgy ahogy meg is értem. De itt már 8 éve együtt voltunk, fél éve együtt laktunk. 2 éve közös döntés alapján hagytuk el a tablettát. Rossz bele gondolni mi sikerülhetett ennyire félre. Én itt magamat is okolom, mert senkise tökéletes.
2021. aug. 24. 22:08
 40/48 anonim ***** válasza:
82%
Jó vegyük semmisnek az időpontokat. Azt is, hogy a szülei sem tudnak semmit. Én akár minden nap ott álltam volna 1 hónapig is a munkahelye előtt, sőt megszólítottam volna a kollégáit is, hogy bent van -e. Ha neki nem "kellemetlen" a terhes feleségét otthagyni magyarázat nélkül, akkor adtam volna neki. Nyilván a barátnőjénél lakik, amit elfelejtett közölni, ha valóban ilyen áldott jó léleknek tűnt.
2021. aug. 24. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!