Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 40-es nők! Hogyan és mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogy a volt párotok/férjetek szinte közvetlenül szakításotok után (amikor még reménykedtetek)összejött egy nálatok (és önmagánál) 15-16 évvel fiatalabb huszonéves lánnyal?
Sziasztok. Rólam van szó. Már másfél éve otthagyott a volt szerelmem és szerintem nem normális, hogy még mindig ugyanúgy szenvedek, mint a kezdetekben. Úgy érzem, belepusztulok a fájdalomba. Valahol mindig is éreztem, hogy egy 40-es évei elején lévő „minőségi” férfi(értsd jól)nem egy 40 körüli nőt keres (mint amilyen én vagyok). Mindig is éreztem, kevés vagyok neki. Az a lány „minőségi” és jóval fiatalabb. Nagyon boldogok. Rám sosem nézett úgy..
Konkrétan mit tettetek annak érdekében, hogy a fentiek tudatában gyógyuljon a lelketek? Én már kipróbáltam minden elképzelhetőt. Kiírtam magamból, pszichológust is kerestem, de nem segített semmi.
Amikor annó még reménykedtem az újra egymásra találásunkban és mindent megtettem ennek érdekében, eközben ő már mással volt boldog.
Kérlek, írjatok. Nagyon köszönöm!
#50:
Nincs is jobb annál, mint külön lakás, aztán a libidód kívánságát kielégítve, áthívod egészségügyi karbantartásra. Így nem kell más után elpakolni a zoknikat, és mosni a barna-csíkos gatyákat. :D
Elég szomorú számomra az, hogy én segítséget, építő jellegű tanácsokat szerettem volna, de néhány troll ebbe (is) mindenképp bele akart rondítani és a post-om csak arról szól, hogy a troll-okra reagálnak a hozzászólók.
Amúgy nem értem azt, hogy ha valakinek valami baja, kötekedhetnéke, vagy más jellegű kérdése van, az miért nem indít egy saját kérdést és miért az enyémbe rondít bele.Megszüntettem a követést, mint ahogy a trollokra való reakciók miatt sok olyan ember sem hajlandó írni, akik talán említenének konkrét segítséget, tanácsot. Köszönöm trollok! Remélem, jó napotok van attól, hogy szerettek mindenbe belerondítani. Többször kiemeltem, hogy normális válaszadókat még nagyon szeretnék, de a trollok csak írnak és írnak és mindenki rájuk reagál.
Nem csak a trollok írtak.
Komoly válaszolók is írtak, de ők se nagyon hatották meg a lelki világodat.
(22,29,32,33,36,42 voltam)
55/
Szerintem meg lenéző vagy a libidóddal együtt.Miért általánosít mindenki,hogy pl egy idősb pasi csak egy szar ember lehet.Itt a nagy általánosítás megy mint mindenhol ilyen nőkkel én sem akarnék kapcsolatot,sőt úgy általában is elgondolkodtam milyen gerinctelen emberek vannak.
Szerintem a kérdező számára hasznos volt a válasz. Amúgy meg ki mondta, hogy egy idősebb pasi csak szar ember lehet? Lehet az nagyon jó ember, de egy húsz évvel fiatalabb nőnek másra van szüksége többnyire.
Nem tartom magam gerinctelennek, sosem csaltam meg senkit, nem vertem át senkit. De nem vagyok hajlandó temetni magam, nem tudom, neked ez miért fáj.
Szerintem sok jó valasz volt itt,de a kerdezonek nem tetszik mert nem azt halja amit hallani akar h menj csak vissza a volt pasidhoz jó lesz az. Pfff. Tovább kene neki lépni de nem akar.
Azzal a.sraccal is egyet ertek aki azt irta h idosebb nő meg fiatalabb ferfi megtalalhatna egymast.
De neki meg tudnia kéne h az csak.addig tart míg van vonzalom es a nő nem.kezd el oregedni.
Valamint az nem olyan jó h szexkapcsolatra akarjak őket hazsnalni,k3nyszermegoldas. Ki akar lenni egy db hús?
Én erre azt mondom, hogy önmagában az, hogy milyen születési dátum szerepel a személyin, nem ad hozzád és nem vesz el semmit. Pont annyira rossz dolog az is, ha valaki felsőbbrendűnek, tiszteletre méltóbbnak érzi magát pusztán a kora miatt (“én vagyok az idősebb, en vagyok a bölcsebb, engem KELL tisztelni, stb) és az is, ha degradálja magát miatta (“a fiatalabb lány jobb nálam, én már ehhez-ahhoz öreg vagyok, ect.”) tehát nem szabad valakivel pusztán az életkorotok alapján összehasonlítanod magad, mert az ember ennél sokkal összetettebb. A fiatal lány is meg fog majd idősödni, ahogy te is voltàl pontosan annyira fiatal lány. Az élet már csak ilyen. A férjed sem lesz fiatalabb már. Gondolj arra, hogy ha ezek a 40-es pasik, akik a fiatal lányokat szedik fel, és neadjisten hosszútávon együtt maradnak, akkor mikor a lány még viruló 30-as lesz, a férfinak már potencia gondjai is akadhatnak :D. Ilyen kárörömmel gondolj a volt férjedre is, vagy sehogy. Én azt mondom, ezt még ki kell heverned, komoly kapcsolatba ne ártsd magad mert mélyek a sebek. Egy kis ego-tréning viszont rád fér, és hidd el, hogy találnál magadnak alkalmi partnert egyelőre, később pedig akár komoly is alakulhat, mert lesz olyan társ, aki értékesnek tart téged.
Hozzátenném azt is, hogy én ugyan még fiatal vagyok, de anyukám a leggátlástalanabb pasi faló akit ismerek, 20-50-ig mindenféle korosztályból voltak partnerei az elmúlt időben, pedig jó randa “vénasszony” lett, és nem is valami igényes :D. Úgyhogy ne húzd le magad, és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!