Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kedves 40-es nők! Hogyan és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 40-es nők! Hogyan és mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogy a volt párotok/férjetek szinte közvetlenül szakításotok után (amikor még reménykedtetek)összejött egy nálatok (és önmagánál) 15-16 évvel fiatalabb huszonéves lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Rólam van szó. Már másfél éve otthagyott a volt szerelmem és szerintem nem normális, hogy még mindig ugyanúgy szenvedek, mint a kezdetekben. Úgy érzem, belepusztulok a fájdalomba. Valahol mindig is éreztem, hogy egy 40-es évei elején lévő „minőségi” férfi(értsd jól)nem egy 40 körüli nőt keres (mint amilyen én vagyok). Mindig is éreztem, kevés vagyok neki. Az a lány „minőségi” és jóval fiatalabb. Nagyon boldogok. Rám sosem nézett úgy..

Konkrétan mit tettetek annak érdekében, hogy a fentiek tudatában gyógyuljon a lelketek? Én már kipróbáltam minden elképzelhetőt. Kiírtam magamból, pszichológust is kerestem, de nem segített semmi.

Amikor annó még reménykedtem az újra egymásra találásunkban és mindent megtettem ennek érdekében, eközben ő már mással volt boldog.

Kérlek, írjatok. Nagyon köszönöm!

2020. júl. 29. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
2020. júl. 29. 22:08
 12/62 anonim ***** válasza:
5%

Jaj, de savanyú az a szőlő, "kedves" 40-es hölgyek!

Egy huszonéves, fiatal, szép, motivált, energikus, életvidám, szexet szerető nő, igenis minőségi 😉 akinek vannak beszédtémái.. Nem csak a mi legyen az ebéd, van-e szennyes ruha kör. Én is huszonéves vagyok, párom 43. Közös kicsi fiunk van, vezetek háztartást, tanulok amíg itthon vagyok stb, mielőtt belekötnétek. Ő is jól néz ki, életvidám, humoros. El sem tudnám képzelni egy korabeli asszonnyal.. Ő meg pláne nem magát . :D ha vele egy idős női lettek volna, már ő is rég leharcolt, de motivált lenne. A napi több szexet nem tartja fontosnak egy öregedő hölgy már.. Meg amugysem vágynak rájuk úgy, mint a 15 évvel fiatalabbak esetében. Sajnos ez van, fogadjátok el. Kérdező te is, találj hobbit, pasit. Főleg pasit, majd csak feledtet, de ne irigykedj rájuk, hagyd őket boldognak lenni.

2020. júl. 29. 22:10
 13/62 anonim ***** válasza:
22%
Jah, hogy ilyenkor egy 40 éves férfi nem lehet "minőségi", fordított kérdésnél viszont a "minőségi, koránál jóval érettebb" huszonéves csaj nem kizárt, hogy összejöjjön egy magánál fiatalabb vagy egyidős sráccal, "mert az még gyerek".
2020. júl. 29. 22:10
 14/62 A kérdező kommentje:
Kedves 5.! Szerintem a nő egy új életet adott neki. Már egy éve együtt vannak. Csak néhány fotót láttam a nő profilján, de ordít róluk, hogy nagyon együtt vannak, imádják egymást és megtalálta a zsák a foltját. Igazad van: többször gondoltam rá, hogy ha összejönnénk (nem fogunk, mert szerintem el fogja venni a nőt), akkor sosem tudnék szabadulni a gondolattól, hogy egy 27 évesre lecserélt. (Vagyis pontosabban akkor már szakítottunk, mikor megismerte.) Sosem érezném magam már mellette biztonságban. De tény, hogy még életemben nem voltam ilyen szerelmes és boldog, mint mikor még együtt voltunk.. Sajnos minden szépre emlékszem.
2020. júl. 29. 22:11
 15/62 anonim ***** válasza:

8: Hát igen.

Nekem is a kirándulás és az opera kizáró tényező.

2020. júl. 29. 22:12
 16/62 anonim ***** válasza:
nem kizárt = meg kizárt*
2020. júl. 29. 22:13
 17/62 anonim ***** válasza:
81%
6-os És ez a 20-as 10 év múlva szintén le lesz cserélve.Mert a fazon nem egészséges-Ezt addig művelik mig a potenciájukl tart.
2020. júl. 29. 22:14
 18/62 anonim ***** válasza:
72%

Neked az a bajod, hogy vége lett, nem az, hogy összejött egy fiatal csajjal. Nem olyan fiatal amúgy 27 évesen. Gondolom elég jó pasi, akinek jó a dumája és a nő pedig érett. 27 évesen egy felnőtt nő, szóval ő nem egy 20 éves kis hülyével van, akit megszédített. Nem is a kora miatt van valószínűleg vele.

Rengeteg 40 körüli pasi 40 körüli nőt keres, csak normális helyen ismerkedj és ne áltasd magad, hogy boldog voltál, mert nem voltál, csak még nem tudsz róla.

Menj és csináld azt, amit szeretsz, olvass, nyaralj, aztán majd beugrik a nagy ő :)

2020. júl. 29. 22:16
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év eltelt és meg ezen pörögsz?? Engedd mar el. Nem mindegy hogy néz másra? Keress olyat, aki Rad néz ugy
2020. júl. 29. 22:17
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
12-es ugyan én is huszonéves vagyok, de nem beszélsz kicsit magas lóról? Egyszer te is leszel 40, akit majd lecserélhet a pasid megint egy húszasra... több tiszteletet.
2020. júl. 29. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!