Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kedves 40-es nők! Hogyan és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 40-es nők! Hogyan és mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogy a volt párotok/férjetek szinte közvetlenül szakításotok után (amikor még reménykedtetek)összejött egy nálatok (és önmagánál) 15-16 évvel fiatalabb huszonéves lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Rólam van szó. Már másfél éve otthagyott a volt szerelmem és szerintem nem normális, hogy még mindig ugyanúgy szenvedek, mint a kezdetekben. Úgy érzem, belepusztulok a fájdalomba. Valahol mindig is éreztem, hogy egy 40-es évei elején lévő „minőségi” férfi(értsd jól)nem egy 40 körüli nőt keres (mint amilyen én vagyok). Mindig is éreztem, kevés vagyok neki. Az a lány „minőségi” és jóval fiatalabb. Nagyon boldogok. Rám sosem nézett úgy..

Konkrétan mit tettetek annak érdekében, hogy a fentiek tudatában gyógyuljon a lelketek? Én már kipróbáltam minden elképzelhetőt. Kiírtam magamból, pszichológust is kerestem, de nem segített semmi.

Amikor annó még reménykedtem az újra egymásra találásunkban és mindent megtettem ennek érdekében, eközben ő már mással volt boldog.

Kérlek, írjatok. Nagyon köszönöm!

2020. júl. 29. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy két kommentelőnek köszönhetően ennyire elkanyarodtunk más irányba.

Ha bárkinek még bármilyen ötlete van, vagy leírná, ő hogyan élte meg ezt és mit tett annak érdekében, hogy gyógyuljon, szívesen olvasom.

2020. júl. 29. 22:37
 32/62 anonim ***** válasza:
32%

Ahogyan te sem veszed észre az én pokoli fájdalmam. A korombeli nők nap mint nap hagynak faképnél a negyvenes pasik miatt, akiknek van kocsija lakása.

Szóval egy csónakban evezünk.

Ti megoldhtnátok mindkettőnk szenvedését.

De ehelyett csak továbbra is a negyveneseket keresitek.

A negyvenes pasik tulajdonképpen ugyanazt csinálják veletek mint a huszonéves nők velünk.

2020. júl. 29. 22:39
 33/62 anonim ***** válasza:
38%

Itt én tényleges megoldást javasoltam. De ahogy látom te csak picsogni meg csérogni jöttél ide.

Tessék példát venni a negyvenes pasikról és nektek is huszonéves pasikkal összejönni. Így egál lesz és harmónia fog beállni a szexuálpiacon.

2020. júl. 29. 22:42
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
27-es, nem, a 12-es mikor a te szüleid korosztálya lesz, akkor a 80 éves férjét fogja ápolgatni, nem programokra járni.
2020. júl. 29. 22:49
 35/62 anonim ***** válasza:
54%
Az idősebb férfi társnak akarja a fiatal nőt, de a fiatal férfi csak ágybabújna az idősebb nővel, ezt olyan nehéz megérteni? Ki akarna így kapcsolatot.
2020. júl. 29. 23:12
 36/62 anonim ***** válasza:
30%

A fiatal nő pedig atm-nek akarja az idősebb férfit.

Szóval nem tudom melyik a rosszabb.

Egyébként meg ez sem mindig igaz. Pl én mindig komolyat terveztem idősebb nőkkel, csak ők ignoráltak engem mindig.

#kérdező

Az öngyilkossági statisztikát pedig nem a negyvenes nők vezetik, ez hülyeség.

A férfiak közt eleve sokkal több az öngyilkos.

Az öngyilkossági statisztikát pedig mi huszonéves férfiak vezetjük.

2020. júl. 29. 23:19
 37/62 peca1000 ***** válasza:
34%

Kedves kérdező!

Tovább tessék keresgélni, igényekből lejjebb adni.

Kell tartani pár 20-on30-as palit szexpartnernek, amíg keresed a hozzádillő 40-est a neten.

2020. júl. 29. 23:22
 38/62 anonim ***** válasza:
42%

Egyébként egy elgondolkodtató kérdést felteszek most neked.Kiemelted,hogy "minőségi" férfi,te pl "minőségi" nő vagy?

És mi a minőségi,ha mesékből táplálkozol akkor biztos van olyan a valóságban emberek vannak.

2020. júl. 29. 23:24
 39/62 anonim ***** válasza:

12/

Neked nagy az egod de hát sajnos sok ilyen ember van mint te,nem gyalázunk le senkit sem aki szarul érzi magát de nem tudom beléd mennyi emberség szorult.A lényeg boldog vagy a 43 éves pasiddal a többit meg tartsd meg magadnak.

2020. júl. 29. 23:30
 40/62 anonim ***** válasza:

22/

Ez tök jó csak sok fiatalé srác csak azért álmodozik az idősebb nőkről mert tapasztaltabbak a szexben meg szexuálisan izgató nekik.nekem is van olyan nő ismerősöm a barátja 23 éves a nő meg 44 de a nő mindig parázik,hogy elveszíti a srácot már együtt élnek de nem biztos,hogy hosszú kapcsolat lesz a sok különbséget elnézve.

2020. júl. 29. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!