Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 40-es nők! Hogyan és mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogy a volt párotok/férjetek szinte közvetlenül szakításotok után (amikor még reménykedtetek)összejött egy nálatok (és önmagánál) 15-16 évvel fiatalabb huszonéves lánnyal?
Sziasztok. Rólam van szó. Már másfél éve otthagyott a volt szerelmem és szerintem nem normális, hogy még mindig ugyanúgy szenvedek, mint a kezdetekben. Úgy érzem, belepusztulok a fájdalomba. Valahol mindig is éreztem, hogy egy 40-es évei elején lévő „minőségi” férfi(értsd jól)nem egy 40 körüli nőt keres (mint amilyen én vagyok). Mindig is éreztem, kevés vagyok neki. Az a lány „minőségi” és jóval fiatalabb. Nagyon boldogok. Rám sosem nézett úgy..
Konkrétan mit tettetek annak érdekében, hogy a fentiek tudatában gyógyuljon a lelketek? Én már kipróbáltam minden elképzelhetőt. Kiírtam magamból, pszichológust is kerestem, de nem segített semmi.
Amikor annó még reménykedtem az újra egymásra találásunkban és mindent megtettem ennek érdekében, eközben ő már mással volt boldog.
Kérlek, írjatok. Nagyon köszönöm!
25/
Te is elég lenéző vagy ha egy férfi törődik magával ötvenesem sem szotyadt.Honnan a tökömből szeditek ezeket az általánosításokat basszus?Mindenkit ki lehetne gúnyolni akkor valamivel akár időseb akár fiatal.A legnagyobb baj,hogy az emberek teszik tönkre egymást akár gyerek akár felnőtt korban a sok undorító általánosítással,lenézéssel,kiközösítéssel csúfolódással,stb... Én szégyellem,hogy ember vagyok szégyen ami a világban van.
Ez igaz lehet. De fordítva is dettó igaz. Ha a huszonéves kiscsajnak többé nem fizeti a michaelkors táskáját a negyvenes pasi, akkor lecseréli egy másik negyvenesre.
Ez a legrosszabb életkor. Mármint azoknak a nőknek és férfiaknak, akik tartós kapcsolatra vágynak, igaz érzelmekkel. Nem lehetetlen, de piszok nagy szerencse kell egy ilyen találkozáshoz. 40-es elhagyott pasik többnyire lelki-sérültek, a jó egzisztenciájú ritka köztük.
Marad a gyanakvás, hogy csak alkalmi partnert keres, vagy van valami rejtegetett tulajdonsága annak a 40 pluszos férfinek. A magukra maradt 50-esekkel ugyanez a helyzet. Az özvegyek általában elvesztett társukat keresik az új kapcsolataikban, vagyis az elhagyott 40-es nők helyzete nagyon nehéz.
Alapból azt feltételezitek, hogy a fiatal nő biztos csóró.
Nekem sosem kellett ahhoz férfi, hogy michael kors táskám legyen.
Amúgy meg ha pénzért is keres néhány fiatal nő pasit, akkor is mit csodálkozik bárki??
Két átlag fizetésből sem lehet megélni, ha nem saját tulajdonú ingatlanod van. Sokkal könnyebb az élet, ha van pénzed.
#45:
Ritka, hogy egy biztos egzisztenciájú, nagyon jó anyagi és lakhatási körülmények között élő fiatal (25 év körüli) nő keres magánál 15-16 évvel idősebb férfit. Na nem a választás a ritka, hanem a kiemelkedő anyagi helyzet.
48-as igen és aztán jönnek az önigazolások, mint amit itt is au elején beirt egy fiatal csaj, hogy neki milyen minőségi párkapcsolata van :D
Nekem az a véleményem, hogyha már használjuk a minőségi jelzőt, a minőségi nők és férfiak egymásra találnak a húszas éveikben, és ha minőségi párkapcsolatban élnek, akkor az a negyvenes éveikben is megmarad és boldog lesz. Ezért van az, hogy ahogy megyunk előre az időben, úgy fogynak egyre inkább az ilyen potenciális partnerek...
A minőségi kapcsolat nem életkor függvénye.
Számomra egy kapcsolat attól minőségi, hogy minőségi emberek vannak benne.
Kérdező, nem éltem át, amit te, mert bár 6 éve váltam el, de mind én mind a volt férjem egyedül van. Én sportolok, programokat szervezek, csinos vagyok, vannak jelentkezők. Sajnos, vagy a fiatalabb korosztályból (rengeteg harmincas pasi próbálkozik, komoly kapcsolatra is) vagy az idősebből (50+) A negyvenes korosztályból akik vannak, szóra sem érdemesek, unalmasak, otthon ülnek és a hobbi a meccsnézés meg sörözés a haverokkal. Szóval nem egyszerű társat találni, de ez az igényeidtől is függ.
Én azt mondom, hogy nem az adja az értékedet, hogy egy ilyen helyzetben kit találsz. Mert hozott anyagból válogathatsz. Az én életem minden szempontból boldogabb, mint a kihűlt házasságomban volt. Ha megtanulod elengedni a volt férjedet és a saját életeden dolgozni, hogy az tényleg jó legyen, akkor alapvetően jól fogod érezni magad.
Amúgy a nagy korkülönbséges kapcsolatok csak rövid, átmeneti boldogságot adnak. Egy huszonéves nő egy negyvenes pasival? Fincsi. Majd nézd meg húsz év múlva. Nekem még most is óriási a libidóm, amit egy hatvanas pasi szerintem nem tudna hozni. Ne aggódj, mindenki úgy alakítja az életét, hogy neki jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!