Kockázatos Budapesten családot alapítani albérletben egy huszonéves fiatal párnak, ha átlagos keresettel rendelkeznek?
Inkább nem írok semmit, de tudnék, főleg a “minden rendben van Magyarországon”-kormánnyal kapcsolatban.. de igen, a legfőbb probléma SGy meg a migrik.
Szerencsére pont ma olvastam, hogy jönnek haza a magyarok külföldről.
Ja, karácsonyra, családlátogatóba,
Kérdező: ez ilyen. Ezzel fogják be a szátokat, szánkat. Ugye akinek a megélhetése, utcára jutása kevésen múlik (márpedig ne álltassuk magunkat, nem fogtok vagyonokat spórolni!), az bizony nem fog ugrálni, nem fog tüntetni. Max kimegy külföldre.
Ja de hogy válaszoljak: igen, simán. Csak élére fogjátok verni a garast hosszú évekig. Majdnem mondtam, hogy lakáskassza.. ööö..
Én albérletre nem szülnék az biztos.
Az anyagiaktól eltekintve sem tartom egészségesnek a gyerekkel/gyerekekkel a gyakori cuccolást, mindig más ovit, iskolát, mindig más környezetet, más barátokat.
Még ha ez csak 3-4 évente következik is be, akkor sem jó.
A gyereknek kicsi korában az állandóság nyújt biztonságot.
Bármi áron azon lennék, hogy saját ingatlant tudjak venni valami fixkamatozású kedvező hitelre (ez 450ezer/hóból nem lehetetlen) és amit eddig idegennek fizettem, a saját boldogulásomra fordítanám.
De ez én vagyok, más meg más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!