Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kedves 40-es nők! Hogyan és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 40-es nők! Hogyan és mennyi idő alatt dolgoztátok fel, hogy a volt párotok/férjetek szinte közvetlenül szakításotok után (amikor még reménykedtetek)összejött egy nálatok (és önmagánál) 15-16 évvel fiatalabb huszonéves lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Rólam van szó. Már másfél éve otthagyott a volt szerelmem és szerintem nem normális, hogy még mindig ugyanúgy szenvedek, mint a kezdetekben. Úgy érzem, belepusztulok a fájdalomba. Valahol mindig is éreztem, hogy egy 40-es évei elején lévő „minőségi” férfi(értsd jól)nem egy 40 körüli nőt keres (mint amilyen én vagyok). Mindig is éreztem, kevés vagyok neki. Az a lány „minőségi” és jóval fiatalabb. Nagyon boldogok. Rám sosem nézett úgy..

Konkrétan mit tettetek annak érdekében, hogy a fentiek tudatában gyógyuljon a lelketek? Én már kipróbáltam minden elképzelhetőt. Kiírtam magamból, pszichológust is kerestem, de nem segített semmi.

Amikor annó még reménykedtem az újra egymásra találásunkban és mindent megtettem ennek érdekében, eközben ő már mással volt boldog.

Kérlek, írjatok. Nagyon köszönöm!

2020. júl. 29. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Kedves 12.! Köszönöm a mindenféle empátiát nélkülöző válaszodat. Elég szomorú, ha kiírásomból annyit vettél ki, hogy csak irigykedem rájuk. Én a nem szűnő fájdalmamról beszéltem! Lehet, te is átéled még a későbbiekben.. Szerintem vigyázz, mi felett ítélkezel. Ettől függetlenül sok boldogságot kívánok nektek!
2020. júl. 29. 22:19
 22/62 anonim ***** válasza:
47%

23 éves férfi vagyok. És a 30 feletti nőket preferálom. De azt se bánnám ha 35+ lenne.

Rengeteg huszonéves férfit ismerek, akik szintén harmincas-negyvenes nőkről szoktak álmodozni.

De érdekes módon ez mindig kizárólag egyoldalú. Illetve sosem hallottam olyat, hogy egy huszonéves férfitársamnak sikerült volna összejönnie idősebb nővel, noha szeretett volna.

Tehát amennyi negyvenes férfi akar huszonéves nőkkel lenni kb annyi huszonéves férfi szeretne harmincas-negyvenes nőkkel lenni.

Tehát nektek lenne lehetőségetek, de nem használjátok ki.

Ahogyan a huszonéves nőknek van lehetőségük huszonéves és negyvenes pasikkal szexelni egyaránt úgy a negyvenes pasiknak is van lehetősége szexelni huszonéves és negyvenes nőkkel egyaránt.

Tehát itt a két előnyös csoport a huszonéves nő és negyvenes férfi.

A két hátrányos csoport pedig a huszonéves férfi és negyvenes nő.

Tehát tulajdonképpen így igazságos. Az egyik huszonévesen kap meg mindent míg negyvenévesen szenved. A másik pedig huszonévesen szenved és negyvenévesen kap meg még mindent.

Tehát az lenne a fair, hogy amiért a negyvenes pasik ellopják előlünk a huszonéves nőket, ezért cserébe mi huszonéves férfiek megkaphatjuk a negyvenes nőket.

De ez nem így van, mert a negyvenes nők soha nem akarnak minket, nekik is csak a negyvenes férfi kell.

A válasz pedig egyszerű:

A kapzsiság.

A negyvenes férfinek van mercije vagy saját pesti lakása, míg nekünk huszonéveseknek nincs.

De persze ezt úgy magyarázzátok ki "nem vagyunk komoly kiforrott férfiak". Persze apámék nem voltak gazdagok, sajnálom hogy huszonévesen nekem nem jutott lakás vagy merci.

Szóval egyétek csak meg amit megfőztetek.

Érezzétek egy kicsit, mit éreztünk mi huszonéves férfiak anno, amikor minket hagytatok ti faképnél.

2020. júl. 29. 22:23
 23/62 anonim ***** válasza:
71%

22: Más az életben összejönni és más katalógusból választani.

Ha megvan a vonzalom, nem számít a kor, de ha pl. még nagyon gyerek vagy életmódban, az visszatart - pl. engem - a közeledéstől. Mondjuk a flörttől nem.

2020. júl. 29. 22:26
 24/62 anonim ***** válasza:
72%

Aswad ne viccelj már, a huszonéves férfiak zöme nem akar komolyan elköteleződni, főleg nem egy 40esn nő mellett. Ahogy elkezd benőni a fejük lágya, elkezdenek vágyni rá, hogy apák legyenek úgy vágják ki a nőt, mint a szart.

Maximum szórakoznak egymással az ilyen párok

2020. júl. 29. 22:27
 25/62 anonim ***** válasza:
95%
12-es, nem irigyellek, mikor majd 30-as nőként 50-es, kicsit már szottyadt, nem annyira fickós pasi mellett éled az életed, míg a barátnőid a 30-as férjükkel alapítanak családot. Aztán mikor 40-es nő leszel, a férjed meg a nyugdíjat várja, azok lesznek a szép évek. Kívánhatod te a napi több szexet, mikor a pasidnak már fel sem áll. Lenézed a kérdezőt, mikor neked az ő korában majd nyugdíjas pasid lesz. Nyugdíjast ő is tud szerezni, csak ő nem éri be vele.
2020. júl. 29. 22:30
 26/62 A kérdező kommentje:

22-es, kicsit több mélységet kívánok neked! "A kapzsiság" :) Most gondolkodtam azon, hogy válaszomat hosszan kifejtem, de nem értenéd még.

Milyen érdekes: A másik ember pokoli fájdalmára sok embertársunknak az a reakciója, hogy segíteni próbál, valakinek viszont az, hogy beszólogat még egy ilyen helyzetben is.

A jóindulatú válaszokat viszont mindenkinek nagyon köszönöm!<3

Ha bárki bármilyen építőt hozzá tud tenni, szívesen olvasom.

2020. júl. 29. 22:31
 27/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 12-es meg eleteben nem talalkozott 40 eves novel, az emberek meg altalaban egymast huzzak le, nem az egyik a masikat, egy szar kapcsolat mindenkire ilyen hatassal van, errol mindket fel tehet.

Az en koreimben a 40 eves nok meg habzsoljak az eletet kb, akar kapcsolatban, akar szinglikent. Persze kulsoben nem mindenki veheti fel a versenyt a fiatalokkal, akar ferfi, akar no.

De ezek szerint a 12-es ugy gondolja, hogy 40 evesen mar neki is csak a mosas meg a fozes lesz a temaja?🤔 Az en szuleim 50-60 evesek lassan, szinhazba jarnak, hajoutakra mennek, koncertekre, kiallitasokra, versenyekre jelentkeznek a hobbijukkal kapcsolatban, vallalkozast uzemeltetnek, mindezt termeszetesen egyutt, ketlem, hogy csak a fozes meg a mosas lenne a tema. A haloszoba helyzetrol szerencsere nem tudok😀

Remelem ezt a szintet minden 20 ev korkulonbseges fiatal tudja hozni es tartani is egy eleten at, nem csak annyi tetszett meg bennuk a ferfinak, hogy olyan felszabadultan tudnak nevetni meg.

2020. júl. 29. 22:33
 28/62 anonim ***** válasza:
25%

#24.

A nők 99 százaléka 20-30 éves kora között, egyetlen egy évvel fiatalabb pasival sem hajlandó összejönni, sőt még magával egyidőssel sem... Ő sokkal érettebb a koránál, neki negyvenes pasikkal kell járni, a többi mind gyerek hozzám

2020. júl. 29. 22:33
 29/62 anonim ***** válasza:
46%

Ez általában fordítva szokott lenni. Előbb kérdezik meg a korom és autóm márkáját és majd csak azután kezdik el az ismerkedést.

Nekem volt viszonyom egy tőlem 15 évvel idősebb nővel (én 21 ő 36). Én mindvégig komolyan gondoltam és hosszú távra terveztem vele még a gyerek témát is felvetettem. De ő közel egy évig hülyített és kihasznált. Sosem akart semmit tőlem míg én szerelmet is vallottam neki.

A mostani huszonévesek közt meg egy nő sem akar gyereket.

2020. júl. 29. 22:34
 30/62 anonim ***** válasza:
28: Nekem 20-30 éves korom közt 7 fő 4-9 évvel fiatalabb fiúm volt, idősebbek egy se.
2020. júl. 29. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!