Mi a véleményetek arról, ha egy huszonéves nő Sugar baby/Sugar Daddy kapcsolatot tart fenn azért, hogy ne a családjával kelljen lakni?
"van egy idősebb támogatója,"
Ne kell szépíteni. Van egy állandó kuncsaftja.
Aki pénzért szexel az qrva.
Én is 27 éves nő vagyok, és keresek annyit napi 8 órában, hogy fenn tudok tartani egy pesti albérletet, mellette még félre is tudok tenni.
Örülök neki, hogy a testemen kívül mást is fel tudok mutatni, és nem kell másokat szórakoztatnom, meg leszopnom alamizsnáért cserébe. Olyan érzés ez, amit a sugar baby AKA kapcák sosem fognak megtapasztalni, maximum akkor, ha majd kiöregednek és a kutyának sem kellenek már. Bár kétlem, hogy valaha is lesz tisztességes karrierjük, amire büszkék lehetnek, de hát, kinek mi a prioritás. :)
De ha csak sejted vagy gondolod az még nem biztos.
Sok az irígy ember.
Prostituált.
Mindenki prostituált lesz abban a pillanatban ha elfogad pénzt-így ahogy te írod.
Eszembe nem jutott volna az ő korában. Béreltem albit ilyen idősen, de egyedül fizettem a saját munkabéremből, mert jól kerestem. Sosem fogadtam volna el egyetlen fillért sem. Így meg végképp.
Ku.rva.
Hiába nevezzük Sugar Baby-nek, attól még az marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!