Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állatbarátok vs állatokat nem kedvelők! Mennyire számottevő ez ismerkedésnél?
Van egy tündéri cicám, és a srác akivel randizgattam azt mondta, addig nem lesz köztünk több amíg a cicámtól meg nem szabadulok. Nem is allergiás, nem fél tőle, egyszerűen csak gyűlöli.
Szóval kitettem a srácot :)
Nálatok mennyire számottevő hogy legyenek állatok/ne legyenek?
Én elfogadom, ha valaki nem akar velem tovább ismerkedni, mert vannak állataim, de az viszont zavar, hogy a sok felelőtlen, hülye, igénytelen gazdi miatt egy kalap alá vesznek minden állattartót.
Van egy nagynéném, akinek van egy szánhúzó kutyája, külföldön élnek, az a kutya tényleg büdös, tiszta kutyaszőr a lakás. Amikor én kutyát terveztem, saját lakásba, tehát nem a szüleim nyakára, a szüleimmel óriási vita volt ebből miatta, mert a kutyának tudták be ezt az állapotot, nem a gazdinak. Aztán én meg valahogy másképp csinálom a dolgokat, mint a nagynéném, de nálam nem úszik kutyaszőrben a lakás, pedig ugyanúgy hosszabb szőrű kutyám lett, és nem is büdös a kutya, meg is lepődtek, hogy mennyivel másabb, mint a nagynénémnél, mostanra meg már kifejezetten kedvelik, és a kutyámat is szívesen látják maguknál vendégként.
Madarakkal hasonló a helyzet, ahányszor csak szerelőt kellett hívni valamiért, mindig megjegyezték, hogy másnál, ahol jártak, olyan hangosak a papagájok, az enyémek meg csak csendben figyelik, hogy ők mit csinálnak, és nem csinálnak zajt.
Van előítélet sok emberben az általuk ismert idióta, igénytelen állattartók miatt, ezzel tisztában vagyok, de azért viccesek a reakciók, amikor valaki nálam jár, és rá tudok erre cáfolni. Minden esetre egyáltalán nem baj, ha nem akar minden velem ismerkedő eljutni eddig a szintig, hiszen én sem akarok mindenkivel próbálkozni. Azt az egyet akarom megtalálni, akivel összepasszolunk, és egy életre társai lehetünk egymásnak.
Akkor neked nem kuytád van, hanem kvázi fegyvered a betörők ellen.
#29 és 30
Na igen, de mit kapnátok ezért az állatfanoktól... Gonoszak vagytok meg bunkók, meg ilyesmik... Pedig nem. Csak kicsit régimódiak, mivel manapság ez már annak számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!