Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt megtudni (előre), hogy a másik fél le tudja-e zárni az előző kapcsolatát egy mostani ismerkedésnél? Ne essen pofára a másik.
Köszönöm, bár elég pesszimista az összes válasz.
Abban az esetben ha amúgy magától nem zárná le..
akkor szerintem itt a lényeg hogy te vagy-e olyan hatással rá ami miatt lezárhatja és inkább téged választ, vagy a múlt erősebben kísért nálad, és mindig vissza fog nézni rá és bevonzza.
Mert kinek van kedve egy búfelejtő kapcsolatban a másik félnek lenni, főleg ha nem is jár eredménnyel?
Igen, szóval 7-esnek igaza van szerintem.
Képtelenség szerintem ,hogy egy új kapcsolat annyira tökéletes legyen, hogy ezért zárná le a régit. És, hát úgy minden a régire fog emlékeztetni. Az ex-szel mindig működött a szex, neki rögtön felállt, stb.
Hát igy nem is lehetne újba fogni.
Nem értitek? úgy nem lehet egy kapcsolatot kialakítani hogy mindig összehasonlítod a régivel.
Mert 100% hogy fogsz találni olyant amiben a régi jobb volt.
Az a lényeg hogy le tudja -e vagy akarja -e zárni a régit. Mert ha nem akkor mindig egy helyettesítő leszel sose egy valós személy a szemében.
Erre kérdeztem rá.
És nem csak a merevedésben :D
Na igen, ez gyakori sztori, ott van az a szitu, mikor az ex egy börtönszélén táncoló örök lógós ezernyi jellemhibával, de mégis ő kell neki, "mer jóúl alávák szekszbe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!