Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti uj kapcsolatnal vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti uj kapcsolatnal vagy csak ismerkedesnel nem tartotok a szajszag, testszag, wc zes utani kellemetlen szagoktol vagy hogy a masik ezeket megerzi? Hogy kezelitek ezeket a helyzeteket?

Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Szoktam mosakodni...
2018. márc. 24. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Úgy kezelem ,hogy kezdeti udvarlási szakaszban 3x annyit tisztálkodok meg dezodorozok piperézek stb mint máskor. Aztán ha beáll egy biztos szintre a kapcsolat ,akkor visszaveszem az alap szintre a dolgokat :)
2018. márc. 24. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtt emberként.

Kapcsolat nélkül is alap a tisztálkodás. Ha van rá lehetőség zuhany, ha nincs nedves törlőkendő, fogmosás vagy szajviz Wc használaton se fog meglepődni, mondjuk én ezt reggel tusolás előtt letudom.

2018. márc. 24. 12:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak ha bemegy a furdo es megerzi hogy en ott elotte vegeztem a dolgom?
2018. márc. 24. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, én akkor is tiszta vagyok, ha nincs kapcsolatom. De te most attól félsz felnőtt létedre, hogy megtudja, hogy nem vattacukor illatú szivárványt sz@rsz?
2018. márc. 24. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Aki azért hagy el mert büdös a szarod ,azért nem kár mert értelmifogyatékos szegény :D

Persze vannak módszerek ,pl nem kotlani kell a kakán hanem ahogy lepottyan a fajanszra már húzni le vízzel,no meg beszerezni légfrissítőket.

2018. márc. 24. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nagyon fontos hogy a párom megértse hogy az én testem is emberi testként működik, ami azon kívül hogy vonzó, elsősorban biológiai funkciókat lát el. És én is pukizok, pisilek-kakilok, böfögök, reggel szájszagom van, és ha meleg van vagy futottam izzadok, zsírosodik a hajam és nő rajtam szőr, és néha menstruálok, hányok, hasmenésem van, vagy lábszagom.

Természetesen ezek ellen sokat tudok tenni alapvető tisztálkodással, ás teszek is. Naponta fürdök, kétszer fogat mosok, és nyhiván használok dezodort, sampont, borotvát, rágót, vécéillatosítót meg ilyeneket.

De van amikor nem lehet megúszni. Bármit csinálok, nem fogok illatosat szrni, és ez nyilván érezhető a vécében. Másfél óra edzés után nem lesz virágillatú a hónaljam és reggel az ébredés pillanatában lesz szájszagom. Akit ez zavar mert azt gondolja hogy egy nőnek mindig olyan tökéletesnek kell lennie mint egy porcelánbabának, azzal nem is egymást keressük.

2018. márc. 24. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Én például akkor megyek el WC-re amikor elalszik.

Hátvágány gázt soha nem engedem oda SOHA,visszatartom.

Mivel tisztelem a másikat annyira,hogy nem teszem magam gusztustalanná.

Reggeli szájszag ellen meg megyek fogat mosok,szájvízezek.

Én mindig ,,partiképes" vagyok, mindig mintha randizni mennék.

Soha nem engedek le.

30F

2018. márc. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!