Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél mi a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mi a legjobb módszer a célszemély akadékoskodó, barátnőinek a lekoptatására/ártalmatlanítására?

Figyelt kérdés

Bizonyára sokan megjártátok már, hogy már majdnem összejött de akad egy rosszindulatú barátnő aki kavarta a szart és nem jött össze.

Van e esetleg erre valami szak irodalom...angolul is jöhet...

2018. febr. 26. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Semmi. Minden lány a barátnőire hallgat ilyen téren. Legtöbbször ők is fúrják meg a kapcsolatokat.
2018. febr. 26. 15:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Valaminek kell lennie. Én azon gondolkodok, hogy csak kell lennie.

A szerinte a lényeg az lenne, hogy úgy elintézni egy két szóval, hogy tönkre vágd teljesen az önbizalmát, hogy minél jobban megalázd, úgy, hogy egy szava se lehessen vissza. De viszont a nagy nyilvánosság szemében te ártatlan maradj.

Egyes alfáknak ez könnyen megy.

Ez egy agresszív komunikáció része, ami a személy támadásába megy át. Sok politikusnál is megfigyelhető ez.

A lényeg gátlástalanul támadni és megalázni a azt aki akadályokat gördít eléd a kapcsolatodban, úgy, hogy elfogadja, hogy te fölötte állsz és meghúzza magát... mert ha nem akkor ő húzza a rövidebbet.. a lényeg egy lelki roncsot csinálni belőle... pillanatok alatt...

2018. febr. 26. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Madarat tolláról.

Szerintem rég nem kellene olyan nővel leállni, aki az ilyen barátokat nem irtja ki maga mellől. Az én barátaim ritkán szólnak a magánéletembe, nem kell fognijuk a kis kezem. Amiben meg szólnak, abban általában egyet is értünk, de amúgy is kritikusan állok minden véleményhez.

Te vagy jellemtelen lotyókat fogsz ki, akiknél még a haver srác is kb beteszi, vagy csakaz csípi a szemed, hogy valamelyik barátnő fuckboynak tartott mondjuk jogosan és a kiszemelt rájött, hogy van ebben valami, miután felnyitották a szemét.

Egy dolgot jegyezz meg:

Barát > Pasika

Barátság > Kialakulóban lévő kapcsolat

2018. febr. 26. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Valamilyen ismerőst, havert szabadíts rá arra a barátnőre, hogy kösse le a figyelmét.
2018. febr. 26. 16:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Az a baj. Hogy, már rengetegszer előfordult velem.

Főként szórakozó helyen, miden kisebb lány társaságban van egy ilyen szemét csaj.

Abban a társaságban 3 an voltak és az egyiknek nagyon bejöttem, és valamennyire a másiknak is mert egy kép kedvérét ő is hozzám bujt mert ő is benne akart lenni meg is lepődtem mert ekkor még nem is ismertem.

Erre később a harmadik akit szinte az elejétől ismertem mert bemutatott neki a lány akivel ismerkedtem/flörtölgettem.... szóval ez miután több órán át jól megvoltunk egyszer gondolt egyet elvitte tőlem és többé nem engedte, hogy a közelébe menjek, a csaj meg hagyta magát :(,

Mikor vissza mentem és próbáltam vele beszélni agresszívan elkezdte rángatni el tőlem... a csaj ment volna meg nem is de elengedtem... mert féltettem, hogy valami baja lesz ha olyan erősen rángatja a barátnője én meg nem engedem el. :(

2018. febr. 26. 16:35
 6/10 Diavolino44 ***** válasza:
0%

A legtobb szituaciora kvalifikacio a valasz. Nezz kicsit jobban utana mit jelent, de a tobbi pua dolgot meg ne nagyond hasznald.

Gondolom tisztaba vagy a lépésekkel.

A legfontosabb az, hogy izolalod a lanyt. S nem ertem miert lett az elso lepontozva mikor teljesen jot irt. Egy no alapbol jobban fugg a kornyezete megbelyegzesetol. S te mint egy vadidegen a te erteked/jelenleted sokkal kevesbbe lesz mervado, mint csak egy rossz szo rolad az egyik baratnotol. Eleg ha csak annyit mond, hogy fura vagy. Abbol semmi nem lesz.

Elso, ez legyen mindig alap. Az elso par masodpercben deritsd ki, hogy kivel van. S utana menj oda bemutatkozni nekik. (Csinaltam olyat, hogy megkertem a lanyt, hog mutasson be mint a battya, csak poenbol) Ha bemumtakoztal utana jon a kvalifikacio, ha szukseges. En ezt szoktam, “te olyan fajta lany vagy, aki felnott es onalloan tud donteni, vagy akinek a baratai a testorei s jobban hallgat a baratok szavara mint a belso megerzeseire? Mert ha elobbi, akkor menjunk szivjunk egy kis levegot, nyugi nem rabollak el, csak 5 perc s visszahozlak hozzajuk.”

Ha ez nem mukodik, akkor a lanyt picit sem erdekled.

Nappal, vagy nem buliban, bemutatkozol mindkettonek, elmondod, Annak a lanynak, hogy tetszik, s igyatok meg egy kavet, amikor mindkettotoknek jo, facebook vagy szamcsere. Nem hiszem, hogy amikor 2 baratnol bedzelget egymassal, akkor az egyik hanyagolni fogja a masikat, csak mert valakiismerkedni vele. Igy jobb atteni egy masik idopontra.

2018. febr. 26. 16:39
 7/10 A kérdező kommentje:
a terem teljesen külön részében voltunk, ketten és úgy jöttek oda többször... nem értem az ilyeneket.. de feldühítenek de nagyon.
2018. febr. 26. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mást hibáztass a sikertelenség miatt. Ebből a szövegből az jön le h gázos lehetsz.
2018. febr. 26. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne kislányoknál próbálkozz, hanem normális, felnőtt nőknél, akik már kinőtték a tinédzserkori megfelési kényszert a barinők felé. Nem a barátnőket kell leszerelni. Már rég baj van a lány fejében, ha nincs önálló véleménye, amit fel is vállal és a barátnői véleményétől függ a döntése.
2018. febr. 27. 05:17
 10/10 A kérdező kommentje:
25 körüliek
2018. febr. 27. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!