Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ismerkedésnél melyik a zavaróbb: ha a másik fél dohányzik vagy ha sokat iszik?
Az ivás. Alkesszal nem jövök össze. A cigi kevésbé zavar.
25/L
"vagy ha minden este felönt a garatra? "
Alkoholista..
Kezdjük ott, hogy a cigi káros ahogy sok minden más is, de nekem a legnagyobb gondom az vele, hogy büdös. Nem szeretem a füst szagát sem és cigi után csókolózni sem túl jó. Azt már meg sem említem, hogy hatással lehet más dolgokra is.
Mivel kamaszként volt szerencsém egy teljesen alkoholista ember terrorizálását és egyéb szórakozottságait élvezni ezért egyáltalán nem jönnék össze olyan nővel aki mondjuk rendszeresen iszik és lerészegedik. Elég csúnya dolog amikor valaki részegen fetreng és nem tudja hogyan is kellene viselkedni.. Ez az egyik, a másik meg, hogy egy erősen ittas állapotban lévő ember tesz és mond dolgokat amiket amúgy nem tenne és ezt sem szeretném átélni többször főleg nem egy olyannal akit szeretek.
Szóval, ha választani muszáj akkor: A dohányos.
(Bár leginkább egyik sem)
Egyformán rossz. Egyiket sem, mindkettő káros és kifejezetten költséges is.
Alkohol: Apámon és a házunkban élő prolikon láttam mit okoz rövid idő alatt a masszív alkoholizmus. Nem, nem, soha! Bár nem tudom az alkoholista nő mitől más mint az alkoholista férfi, de az a néhány alkesz nő akit ismerek elég undorító.
Cigi - szintén zenész. Nem tudom szavakba önteni mit érzek a cigaretta irányába, de lehangoló, büdös és nagyon sok a káros mellékhatása, ismerek sok láncdohányos nőt, 35 év környékére nagypapám hangját is lepipálják mélységre, a bőrük mint a hatvanéveseké, és viszlát fogsor egy idő után. Krákogás állandóan, havi 30 ropi simán elúszik rá és ha a szobában csinálják, annyira beveszi minden a bagószagot, hogy az az életben sosem múlik el.
Ha iszákos.A mértékkel fogyasztás viszont nem zavar.Orvosi értelemben a napi egy pohár bor ami egyébként egészséges is alkoholizmusnak számít.
Dohányzás mivel dohányzom nem zavarna,max annyiban,hogy akkor nem lenne motivációm letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!