Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél miért lehet az ha a másik szó nélkül eltűnik? (Többi lent)
A másik fél nem tekintette ismerkedésnek a dolgot, csupán időtöltésnek, hobbinak, egopolírnak. A megfelelő rész aláhúzandó.
Esetleg lehet hivatkozni még bármilyen betegségre, vagy fontos időtöltésre, de a valódi ok a kölcsönös szimpátia, érdeklődés hiánya.
Gondolom a lany nem ir. Ha a kesobbiekben sem ir aktualos elfoglaltsag miatt
Akkor rad unt.
De az is lehet h jelezte az irasaban h e remenykedj aztan most mar igy probal lekoptatni.
De lehet h most csak epp elfoglalt...vagy masik pali
Én akkor szoktam ilyet tenni, ha úgy látom, hogy a nő csak játszik velem, és leginkább a barátzonája felé tartok.
Ha 0 szinten mutatja ki, hogy érdeklem, játssza az elérhetetlen jégkirálynőt, csak én kezdeményezek randit, beszélgetést, kérdezem őt, akkor levonom a következtetést.
Nem vagyok zaklató típus, ha nem kellék, akkor hagyom. Többször előfordult, hogy a nő ezt váratlan eltűnésnek élte meg, de könyörgöm, nem vagyok gondolatokvasó, honnan kellene tudnom, hogy ő is rám vágyik, ha nem mondja, ha valami női magazinos csodapraktika alapján csak én teperek, ő meg 0 energiát tesz az egészbe.
Kedvencem, mikor 2 randiajánlatot kilő, hogy most nem jó, de mást nem javasol. Ok, veszem a lapot, erre felháborodik, hogy nem is hívom.
(Ellenpélda, az utolsó neten megismert nő, akivel összejöttem simán a 3. randira elhívott,mutatta, hogy szívesen tölti velem az idejét, kaptam visszajelzést, hogy haladunk valamerre, neki is kedvére van az irány).
Nem tud az illető komenikálni, azaz az utolsó üzenete se nem kérdő, se nem érdeklődő!
Ghosting...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!