Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ismerkedésnél melyik a zavaróbb: ha a másik fél dohányzik vagy ha sokat iszik?

Nem kell alkoholista pasi és az is zavaró, ha fél óránként cigizni jár és büdös.
Úgyhogy mindkettő kizáró tényező.

Cigi kizáró ok, hányok a szagától.
Alkohol attól függ... valakinek már az is "sok ivás", ha valaki minden este megiszik egy pohár bort, nekem meg az tök belefér.
Ha cigi vs "minden este részeg" a két opció, akkor inkább a magányos halál.

Nekem jutott ebből is, abból is, a kettő kombinációjából is, + még drogozott is...
Akkor nem zavartak ezek, sőt, vele én is műveltem, cigire is rászoktam.
Ma már egyiket sem tolerálnám.
Inni én is szoktam, de mértékkel, és nem napi szinten. Naponta inni, az már alkoholizmus...

Férfiként napi 1-1,5 doboz cigit szívok és minden héten sörözök...igaz nem sokat csak hétvégente 2-3 üveggel....+ alkalmakkor - szalonnasütés, baráti összejövetel, ünnepek..nyaralás - többet is 4-5-6 sörike + néhány feles.
Napi 4-5 fekete kávé......
Ha a párom - van feleségem aki nem dohányzik csak alkalmakkor megiszik pár pohár bort meg gyümi sört :-) -
cigizne az nem zavarna..az ivás se csak ne igyon többet mint én :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!