Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt megtudni (előre), hogy a másik fél le tudja-e zárni az előző kapcsolatát egy mostani ismerkedésnél? Ne essen pofára a másik.
Kérdezz rá. Én is azt szoktam. Full egyértelmű, ha vki nem zárta le, pl "még beszél vele, ismerősök, néha találkozunk, gyűlölöm mint a xart, mert aljas disznó, kepzeld exemmel ez az amaz volt, nemrég jöttem ki egy hosszú rossz kapcsolatból, még nem tudom mit akarok, blabalbla".
Végtelen sok mondat van, ami ha elhangzik, akkor kalap kabát, viszlát. Sok ember egy érzelmi hulladék láda (nő férfi egyaránt) és képtelen kezelni az érzelmeit, ezáltal normálisan lezárni valamit, és másoktól várja a lezárást, közben magában kéne.
Én is benéztem párszor, de idővel egyszerűbb felismerni. És ha látod, akkor rögtön lapát. Nyalogassa csak a sebeit egyedül, a búfelejtő kapcsolat mindig csak egy mankó, sose vesznek komolyan benne. Ezt ne felejtsd el, akkor annyira nagyon nem tudsz koppani.
11: "még beszél vele, ismerősök, néha találkozunk"
Az első szerelmemmel 30 éve beszélek, ismerősök vagyunk és néha találkozunk is :) Igaz vele tényleg összejöttünk egy rövid időre - 20 évvel később.
Van akivel 3 éve, van akivel 2 éve vagyok így. Biztosan nem akarok velük kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!