Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ismerkedésnél ha nem vagyok annyira népszerű? Kevés instagramm követő stb.
Normális palinak tartom magam, viszont egyszerűen nem érdekelnek annyira ezek a közösségi oldalak, instagrammom is csak azért van hogy a barátaimat kövessem, nem követek be fűt, fát, épp ezért nincs nekem sem sok követőm. Engem ez nem is zavar viszont a mai nők/lányok nagyon ott élik az életüket és látom, hogy ez alapján is ítélkeznek.
22/F
Atyaúristen...
Normális helyeken ismerkedj papikám, ahol nem az ilyen dolgok a mérvadóak. Ja hogy az olyan nők jönnek be, akik ott élik az életüket? Hát akkor így jártál.
Netes tarskeresokon csak insta meg snap-en hajlandoak beszelgetni szinte. Igy csinaltam mindkettot. De nem toltogetem kepekkel.
N
A seggkitolós, csücsörítősöknél elég nagy hátrány
Az értelmesebb fajtánál nem valószínű
Maximum azoknál a lányoknál számít, akiknek az internet, Failbook, instragram az életük értelme.
Az ilyen meg neked tesz szívességet, ha nem jön össze veled. Ugyanolyan betegek, mint a heti 168 órát gépező WoWosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!