Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az hátrány a mai férfiaknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hátrány a mai férfiaknál, ha egy nő céltudatos és önálló?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy nem nagyon tudnak a férfiak ma mit kezdeni ezzel, illetve egy ismerősöm mondta is, hogy ő nem tudná férfinek érezni magát egy ilyen nő mellett. A céltudatost nem úgy kell érteni, hogy mindenkin átgázol, hanem hogy mindig lefoglalja magát valamivel, ami éppen eszébe jut, azt elintézi rögtön, nem vár mások segítségére stb.
2018. aug. 20. 16:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Igen sajnos ez alátámasztható. Én is sokszor találkoztam ilyen férfival.
2018. aug. 20. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Embere vàlogatja, az esetemben inkàbb imponàló lenne.
2018. aug. 20. 16:43
 3/15 anonim ***** válasza:
19%
Igen, sértik az egójukat az ilyen nők.
2018. aug. 20. 16:45
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Én örülök az ilyennek mert annyival kevesebb problémám van.
2018. aug. 20. 16:47
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Hát szerint tök alap, ha valaki elfoglalja magát és nem unatkozik és elintézi a dolgait.

Ne komplexusos férfiakat keress.

2018. aug. 20. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

A baj, hogy sok esetben az önleírás és a valós tulajdonságok köszönőviszonyban sem állnak egymással. Tudod, mint a "sportos" férfi, akinek a sport abból áll, hogy kimegy meccsre, megiszik négy üveg sört, és pocakot ereszt...

Itt pl. volt pár hónapja egy csaj, aki hasonló problémával jött. Hogy ő okos, határozott, csinos, félnek tőle a férfiak, azért nem talál senkit. Aztán a hsz-eiből szép lassan kiderült, hogy első randi után elhajtott mindenkit, mert szerelmes volt egy idegbeteg fazonba, és hozzá mért mindenkit. Sokan meg határozottnak nevezik magukat, miközben kompromisszumképtelenek, vagy kényszeresen megpróbálják magukat a társuk fölé pozicionálni.

De ha tényleg arról van szó, hogy lefoglalod magad, nem vagy életképtelen, nem vársz rá, hogy más oldja meg a problémáid, akkor nincs semmi baj, találsz majd könnyen olyan férfit, akinek ez imponál is.

2018. aug. 20. 17:09
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

A céltudatos általában azt takarja napjainkban, hogy úgy lesz minden, ahogy a dilim azt diktálja, kompromisszumok nélkül. Ha neked ez nem tetszik akkor mehetsz a pitsába. Mivel társadalmunkban szerelem ihlette a párkapcsolat, ezért nem kis kockázatot rejt magában, ha a kompromisszumra való hajlandóság hiánya akkor bukik ki, mikor a másik már érzelmileg érintetté válik, ez pedig elég gyakori, mivel már-már járványos kereteket öltött megfelelési kényszer ezt megfelelő ideig "rejti".

Nem mondom, hogy a "céltudatos" szó ördögtől való, viszont érdemes első körben eufemizmusnak venni és figyelni, úgy mint az "őszintét", "hangulatembert", "érzelmest", "kicsit hirtelent", "molettet", "alkalmi ivót" stb-t.

A másik megismerése elkerülhetetlen.

32/f

2018. aug. 20. 17:16
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
Én örülök ennek, amíg nem akarja megmondani nekem, hogy szerinte nekem férfiként mi a dolgom.
2018. aug. 20. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Sokszor találkoztam én is ezzel a véleménnyel, de azok a "férfiak" olyanok is voltak.. Szerintem a normális rétegnél ez egy határozottan pozitív dolog.
2018. aug. 20. 17:57
 10/15 anonim ***** válasza:

32/f!

Te is csak magadból indulj ki. Közel sem hiszem, hogy te mindig az vagy amit mutatsz...

2018. aug. 20. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!