Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! A 170-es magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! A 170-es magasság előny vagy inkább hátrány számotokra?

Figyelt kérdés
Én is ennyi vagyok és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb lánynak ez nem elég, mert 24 évesen még mindig nem volt barátnőm. Pedig azt hittem korábban, hogy az alacsonyabb lányoknak jobb ha egy pasi is alacsonyabb így nem kell nyújtózkodniuk ha csókolózni akarnak.

2018. ápr. 30. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Magadat vered át ha ezzel magyarázod hogy nem volt soha csajod. 165 centisen meg 2 méteresen is lehetsz csajozógép meg magányos farkas, nem ezen múlik. Nyilván van olyan lány akinek x vagy y magasság kizáró ok, de 170 azért nem olyan extrémen alacsony hogy emiatt elforduljon tőled a komplett női nem.
2018. ápr. 30. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

165 vagyok. Én elég kellemetlenül érezném magam, ha magassarkúba már magasabb lennék pl nálad.

Barátnőm magasabb a férjétől 2 centivel, a faxi 167, szereti meg minden, de még így is bevallotta a háta mögött, mikor rákérdeztem, hogy nem bánna egy +10 cm-t.

2018. ápr. 30. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam szempont a magasság. Magas vagyok, erős a testalkatom (értsd: kicsit sem vagyok törékeny, de ez általában a legtöbb magas nőnél így van). Egy velem egymagas vagy tőlem pár centivel alacsonyabb férfi mellett inkább érzem magam az anyjának, mint nőnek. Ezért jobb, ha minimum 5 centivel magasabb a partnerem, mint én, mert csak úgy érzem jól magam mellette.

Viszont ezen kívül nincs olyan megkötés, aminek meg kéne felelni nálam. De a magasság a nyengém, akár negatív vagy pozitív értelemben is.

2018. ápr. 30. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
170 cm, sportos, nem törékeny testalkatú nő vagyok és engem nem zavarna ha párom velem egy magas lenne. A lényeg hogy 170-180 vagy a közötti magas legyen.
2018. ápr. 30. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem előny, inkább hátrány, de nem annyira, mint ahogy beállítod. Nem emiatt nem volt még barátnőd. Nagyon sok 170es srácot látni párkapcsolatban.

#3 ezt nevezik felszínességnek:

"ezen kívül nincs olyan megkötés, aminek meg kéne felelni nálam"

Mindegy neked milyen, csak magasabb legyen.

2018. máj. 2. 05:24
 6/6 anonim ***** válasza:

kit érdekel, neked még mindig nem a magasságod miatt nincs senkid, hanem mert állandóan rinyálsz, ahogyan minden második héten idesírod a kérdésedet.

A párom 166 centi, 4-gyel alacsonyabb nálam, mégis szeretem, vonzónak, férfiasnak találom, rengeteget nevetünk, mellettem áll mindenben, a szexben meg tökmindegy :)

29n

2018. máj. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!