Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A 170-es magasság előny vagy inkább hátrány számotokra?
165 vagyok. Én elég kellemetlenül érezném magam, ha magassarkúba már magasabb lennék pl nálad.
Barátnőm magasabb a férjétől 2 centivel, a faxi 167, szereti meg minden, de még így is bevallotta a háta mögött, mikor rákérdeztem, hogy nem bánna egy +10 cm-t.
Nálam szempont a magasság. Magas vagyok, erős a testalkatom (értsd: kicsit sem vagyok törékeny, de ez általában a legtöbb magas nőnél így van). Egy velem egymagas vagy tőlem pár centivel alacsonyabb férfi mellett inkább érzem magam az anyjának, mint nőnek. Ezért jobb, ha minimum 5 centivel magasabb a partnerem, mint én, mert csak úgy érzem jól magam mellette.
Viszont ezen kívül nincs olyan megkötés, aminek meg kéne felelni nálam. De a magasság a nyengém, akár negatív vagy pozitív értelemben is.
Semmiképpen sem előny, inkább hátrány, de nem annyira, mint ahogy beállítod. Nem emiatt nem volt még barátnőd. Nagyon sok 170es srácot látni párkapcsolatban.
#3 ezt nevezik felszínességnek:
"ezen kívül nincs olyan megkötés, aminek meg kéne felelni nálam"
Mindegy neked milyen, csak magasabb legyen.
kit érdekel, neked még mindig nem a magasságod miatt nincs senkid, hanem mert állandóan rinyálsz, ahogyan minden második héten idesírod a kérdésedet.
A párom 166 centi, 4-gyel alacsonyabb nálam, mégis szeretem, vonzónak, férfiasnak találom, rengeteget nevetünk, mellettem áll mindenben, a szexben meg tökmindegy :)
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!