Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az hátrány a mai férfiaknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hátrány a mai férfiaknál, ha egy nő céltudatos és önálló?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy nem nagyon tudnak a férfiak ma mit kezdeni ezzel, illetve egy ismerősöm mondta is, hogy ő nem tudná férfinek érezni magát egy ilyen nő mellett. A céltudatost nem úgy kell érteni, hogy mindenkin átgázol, hanem hogy mindig lefoglalja magát valamivel, ami éppen eszébe jut, azt elintézi rögtön, nem vár mások segítségére stb.
2018. aug. 20. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén szólva igen. Jó érzés, ha valamihez kellek. Az önállósághoz az is hozzátartozik, hogy kisebb dolgok miatt is szakíthat, vagy lecserél egy jobb partnerre, amikor lehetősége van rá. Tehát nem kötődik soha annyira a partnerhoz. Részben ezért is van olyan sok szakítás manapság, ezért is rövidült le az átlag kapcsolat.

A nő tudatosan maga ura akar lenni, és az ezzel járó előnyöket kihasználni, de ösztönösen még a férfi által akar dominálva lenni és a kettő igény ellent mond egymásnak. Nehéz megtalálni a modern életben az egyensúlyt, hogy lehet valaki határozott és nőies is lenni egyben.

2018. aug. 20. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem Az, sőt! A mai kapcsolatfüggő társadalomban ez szerintem nagy szó. Pont ilyen nőt keresek magamnak, aki egyedül is jól el van nem kell napi szinten órákat pátyolgatni. Már hogy az én korosztályomra ez nem jellemző... 24f
2018. aug. 20. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
*kár
2018. aug. 20. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Ez inkább előny. Férfiként írom, rengeteg olyan férfi van, akinek nincs élete és emiatt állandóan a partnerén lóg, számonkéri, megfojtja. Ez nem helyes. Akinek van dolga, élete, munkája, hobbija, akármilye, annak nincs ideje meg energiája rászállni a partnerére, na meg persze személyiségfüggő is a dolog. Szeretem, ha egy nő feltalálja magát, mindamellett, hogy mégsem karrierista.
2018. aug. 20. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
Alapjaiban nem lenne gond. Csak a magukat céltudatos, és önállónak nevező nők általában törtetőek, a munka, papír az első, minden más másodlagos, tehát csak időnként van szüksége valakire, amúgy meg takarodjon, le van tojva.
2018. aug. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!