Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mekkora hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mekkora hátrány, ha egy pasit egyáltalán nem érdekel a sport?

Figyelt kérdés

Kondizni jár, illetve ha adódik rá alkalom nem mond nemet egy kis kerékpározásra, korizásra, pingpongra... Ugyanakkor semmilyen sportban nem jó.

A labdarúgást pedig kifejezetten nem szereti, még egy laza baráti focizásra is nemet mondana.

Labdajátékok közül talán kosarazni szeret, de abban is béna.

Nézni pedig tényleg semmilyen sportot nem néz, egyikért se rajong, nem ismer sportolókat, életében egy sportközvetítést nem nézett végig, mert untatja.

Hiába szereti a kocsikat, nem érdeklik a motorsportok, hiába kocka, ki nem állhatja az esportot...

2018. ápr. 27. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hátrány.
2018. ápr. 27. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy elony.
2018. ápr. 27. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Legalább látom, nem tölti minden napját edzésen + nem néz gyökérnek, amiért én is antitalentum vagyok mindenféle sportban. :D

Ha hétvégente rá lehet venni egy kis bicajozásra vagy erdei túrára, akkor én tökéletesen elégedett vagyok (ehhez a kettőhöz / legalább az egyikhez a kettő közül viszont ragaszkodok, nem szeretek nonstop otthon ülni)

Annyi, hogy hagyjon békében megnézni évi kb 2 esport bajnokság döntőt, ne piszkáljon, hogy "mért nézed ezt a baromságot" :D

Párommal megnyertem az ötöslottót: majdnem minden szép idős hétvégén kirándulunk/bicajozunk, ő még gyógytornázik heti párszor, és ennyi. Nézni meg... néha megnézünk egy-egy párperces driftvideót, évente kb 2 Dota bajnokság fő eventjét - döntők - meg foci eb/vb meccsek közben elnassolunk és dumálunk, miközben nézzük félszemmel.

Nem bírnám egy sportőrült mellett, de azért mellett se, akit nem lehet kirobbantani a szobából.

Azért valljuk be, amit írtál, az erősen átlag, a legtöbben szerintem kb így vannak, max a haveri focizást bevállalják, meg néznek valami sportot.

Szerintem semmi extrém nincs abban, amit írtál, nem hinném, hogy ez okozna gondot a párkeresésben.

2018. ápr. 27. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez így, ahogy le van írva, nem hátrány. Nem tunya, nem tesped, akkor meg nem tök mindegy, hogy a szabadidejében biciklizik éppen vagy csapatsportot játszik? Egyedül azt nem szeretem, ha vki ezek mellett fikázza is a sportot, hogy sz.r meg csak hülyék csinálják (ismerek ilyet is sajnos), vagy engem fikázna azért, mert mondjuk leülök megnézni egy-két olimpiai versenyszámot.
2018. ápr. 27. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kifejezetten előny.
2018. ápr. 27. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Tökéletes pasi
2018. ápr. 27. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Max. nem nézünk együtt meccset.Nagy ügy...
2018. ápr. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!