Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ismerkedésnél, ha egy lány biszexuális?
Nem, a biszexualitás nem arról szól, hogy nem tud hűséges lenni és egyszer lányt, aztán fiút akar. Csak azt, hogy bármelyikkel el tudja magát képzelni. Tehát abszolút nem hűtlen, leszögezem.
Emiatt a sztereotípia miatt sokan csúnyán néznek ránk, de azért van olyan, akit ez nem zavar?
Pont ez az, hogy ismerkedünk, napokig, hetekig, aztán szóba hozom mert azért a végtelenségig nem akarom titkolni, és akkor már azonnal jön a :hármas, lehetsz másik lánnyal, én is akarok akkor másik lánnyal lenni, ez undorító, meg fogsz csalni, stb.
Vagy titkoljam inkább évekig?
Bár én vagyok a lány, és a párom (pasi) biszex, engem nem zavar mert pontosan tudom hogy bízhatok benne. Pont az általad említett sztereotípiától fordul fel a gyomrom.
Én amúgy abszolút nem vagyok romantikus alkat, egyszerűen nem érdekelt a párkeresés, de megtalált a szerelem és nagyon boldog vagyok :) Egy ideje azon gondolkozom, hogy lehet én is biszex vagyok - bár képtelen lennék bárkivel is elképzelni magamat a páromon kívül, se férfival se nővel.
A barátságunk elején közölte velem, hogy első látásra belém esett, és azt is elmondta hogy biszex - úgyis meg fogom tudni, miért tartaná titokban? Plusz ha bajom van vele, akkor pláne ne akkor érjen meglepetés, ha már alakul valami.
Dehogy zavar, sőt! :)
A sztereotípiáknak (3-as szex, lánnyal csal meg stb.) a biszex lányokkal kapcsolatban mi férfiak nagyon tudunk örülni :)
De ha hűséges vagy az sem gond :)
Van akinél hátrány, van, akinél előny. Akinél hátrány, azt nem nagy kár hanyagolni, de azzal is vigyázz, aki szerint ez kifejezetten előny, mert általában ezek azok akik azt hiszik, hogy mindenféle bizarr dologra vevők a bi nők, + fétis nekik ez az egész.
A legideálisabb, ha olyan férfit keresel akinek full közömbös az egész, vagy hozzád hasonló bi; esetleg leszbikus nők között keresgélsz. (Bár úgy hallottam hogy sok leszbikusnál is hátrány, ha egy nő bi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!