Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon őrült ötlet lenne a lányt egy nap a melóhelye előtt várni ha máshogy nem tudok a közelébe jutni?
Szerintem menj el a munkahelyére, kérdezd meg a beosztását. De azt kérj diszkréciót hogy nehogy kiderüljön. Mindenki úgy tudja a cégnél a kiléted hogy egy távoli ismerőse vagy. Várd meg és beszélgessetek,kísérd haza vagy vidd el kávézni vagy egy étterembe.(semmi meki vagy valami!!) Vázold fel neki a helyzeted hogy biszexuális vagy és aztán majd ő eldönti. De ha ennyire ragaszkodsz ahoz a lányhoz kezd megdőlni a biszex dolog ;)
De ha így elfogad majd akkor nem lesz gond. Remélem tudtam segíteni :)
1: Ilyet nő iránt még nem éreztem. Komoly kapcsolatom eddig csak férfiakkal volt nővel csak alkalmi. De ez a lány más. Vele el tudom képzelni a kapcsolatot. Szeretném megismerni.
3 :tesója haverom, meleg úgy hogy nem erről van szó.
3 :tesója haverom, meleg úgy hogy nem erről van szó.
Akkor simán magának akarhat,mármint a haver aki meleg?
7 nem, tesoja hosszú párkapcsolatban van.
Jókat írtok csak van még egy bökkenő amit nem irtam:a lány valószinűleg azt hiszi meleg vagyok. Ezért furcsa lenne rögtön rózsával várni vagy étterembe hívni. Arra is gondoltam már hogy először jól összebarátkozni vele "melegként" és aztán tovább lépnide ez lehet hogy egy elvetemült ötlet. Meg először találkozni kéne valahogy de marad a melóhely de nem zaklatni akarom csak újra látni de nagyon.
Jó lenne tudni, hogy a tesója miért nem adja meg neked a lány elérhetőségét. Az is lehet, hogy beszélt vele és ő mondta neki, hogy semmiképp ne adja meg neked a telefonszámát. Akkor meg kifejezetten rossz ötlet lenne a munkahely elé menni.
Amúgy meg ha a tesójával barátok vagytok, akkor intézd úgy, hogy találkozz a lánnyal. Mondjuk ha egy háztartásban élnek még, akkor látogasd meg őket otthon. Vagy rendezz valami bulit, ahova a tesón keresztül meghívod mindkettőjüket, és ha eljön a lány, akkor ott személyesen hívd el randira. Valahogy csak össze tudsz vele hozni egy találkozót anélkül, hogy a munkahelyén kéne "levadásznod"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!