Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakulna az együttlétetek, ha észrevennétek, hogy a barátnőtök derekára az van tetoválva, hogy "Azt szeretném, ha az egész életem egyetlen őrült ötlet lenne! "?
Én nagyon tetoválás-ellenes vagyok, szóval a kapcsolatunk a tetkó után elhidegülne.
A jelentése is végtelenül buta :(
1-es:
Én sem szeretem a tetoválásokat. Ezt mostanában egy lányon láttam, mikor kicsit éppen melegebb idő volt.
szerintem személyiségi jogokat is sért bizonyos szempontból, h. te ezt a tetoválásszöveget ország-világ előtt most közzétetted.
biztosan nem sok embernek van ilyen tetkója, pont ezzel a szöveggel az országban.
ez olyan, mint a személyes adataiból dobtál volna fel valamit a netre.
a véleményem az, semmi közöd a tetkójához, és semmi baj nincs vele.
3-as!
Ezt most tényleg komolyan gondolod? :OOO Ez egy teljesen általánosított kérdés volt, semmi egyebet nem írtam mellé, nincs kép csatolva, hogy kihez tartozik (alkat, magasság, életkor)! Szóval ilyennél ne kezdjünk már el jogidokit játszani! :O Ilyen esetben nem beszélhetünk semmiféle személyiségi jogokról, mivel nincs megnevezve senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!