Hallottam egy olyan őrült orvosról aki totál bezsibbasztotta az egész testét de még eszméleténél volt és elkezdte magát felboncolni meg tapogatta a beleit? Igaz ez és ha igen ki az?
Orvosról nem hallottam még, viszont van egy film a Taxidermia, aminek ez egy elég emlékezetes mementója.
A preparátor épít egy gépet, amivel saját magát akarja preparálni. Jó film, ajánlom :)
Ez nagyon urban legendnek hangzik, erősen kétlem, hogy megtörtént. Erre rá is kontrázott az első válaszoló a filmmel.
Alapból helyi érzéstelenítővel kétlem, hogy olyan erős hatást ért volna el, hogy egészen a zsigerekig vágjon, gerincvelői érzéstelenítést meg nem hajthatsz magadon végre. Mellé ha "totál bezsibbasztotta az egész testét" akkor a kezét sem érezte volna, és akkor hogy érezte volna, hogy a beleit tapogatja?:D
Nem igaz.
De évekkel ezelőtt olvastam egy német orvosról, aki annyira karatemániás volt, hogy nagyon zavarta az, ami a lába között fityegett. Ezért nekiállt megműteni saját magát. A heréit sikeresen visszaoperálta a hasfalán belülre, de amikor a péniszét is elkezdte leszabni, akkor túl nagyot vágott, nem tudta elállítani a vérzést és végül kénytelen volt mentőt hívni magához :)
Elvileg lehetséges lehetne intraspinális/epidurális érzéstelenítéssel (mert akkor a kezeit érezné, viszont egy ponttól lejjebb nem sok mindent), gondoljunk csak sok császármetszésre vagy köldöksérvműtétre, melyeknél szintén ezt használják, és a beteg ébren van és a kezét is érzi.
Csak az a bökkenő, hogy ezt senki sem tudja bekötni magának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!