Honnan tudhatom, hogy ebből ki lehet-e mászni, félek teljesen lehúz az örvény. Tényleg ha valaki bekattan, őrült lesz, az egy folyamat, vagy egyszer csak jön? Hol a határ?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok, sírok, vagy ordítok, nem fürdök napokig, undorítónak tartom magam, mindenkit útálok, de legjobban magamat.Ha belenézek a tükörbe sírok. Éjjel a párnát harapdálom kínomban és sírok. Nem merek kimenni emberek közé.Van egy kicsim 3 éves, sokszor előtte sem tudom megjátszani, hogy nincs baj és elbőgöm magam.Orvoshoz nem megyek, nem tudok, nem akarok.2011. dec. 3. 08:43
1/6 anonim válasza:
Kérlek, próbálj erőt venni magadon, és menj orvoshoz! Ne kínlódj feleslegesen...légyszíves, a saját és a kicsi érdekében is. Ez elég súlyos depressziónak tűnik, de lehet ezen segíteni.
2/6 anonim válasza:
Szülés utáni depresszió lehet, ami gondolom nem most jött elő, csak mostanra hatalmasodott el rajta.
Rengeteg nő küzd vele, többek közt én is átestem rajta.
Nincs vége a világnak, de újra magadra kell találni. Sokan nem is tudják, milyen nehéz egy nőnek az első három év.
Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor is segíts magadon. Pl recept nélkül lehet kapni valeriánát a gyógyszertárba. Próbáld ki. Ha túl gyengének bizonyul, akkor menj el a körzetihez. Nem fogja azt hinni, hogy bolond vagy, egyszerűen ír valamilyen kedély javító gyógyszert.
3/6 A kérdező kommentje:
Körzeti orvos felírhat nyugtatót?
Ezt fontos lenne tudnom, mert próbáltam bejelentkezni a helyi pszichiátriára, két hónap múlva adtak időpontot, persze nem mentem el.
2011. dec. 3. 09:18
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, nem most jött elő, de most úgy érzem nem tudok belőle kijönni, persze biztos sikerül, mint máskor is, csak akkor nem volt ilyen durva.
2011. dec. 3. 09:19
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, mert már dolgozom és végre embereket is látok, nem csak minimaxot, mesekönyvet, meg legót:-))))))))))))))))))))))))))))
2012. febr. 29. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!