Az igaz, hogy a vadászgörény őrült? Fel-alá rohangászik és nem lesz tőle nyugtunk, mert egész éjjel kapar?
Nem .... Ki mondta ezt a baromságot? Igaz, éjjel szeretnek játszani, na de nem így.... Ha lefárasztod ( napi min. 3 - 4 óra intenzív játék ) akkor nyugodtan szunyókálhatsz este :).
egy ( vagyis több :) ) görénytulajdonos
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kezdő göri tartó leszek és hamarosan megérkezik hozzánk a kisgörink.
1 éves leányka lesz.
Mivel napközben dolgozunk így este tudnánk kiengedni. Na de az etetés és a kiengedés milyen sorrendben legyen?
Elég ha csak este kap enni vagy többször kellene?
Persze, az emberek arról híresek, hogy szívesen engednek be elmebeteg állatokat a házukba, és még örülnek is neki. Elefántot is csak azért nem tartunk panelben, mert nagyon drága.
Gondolkozzál kicsit, mielőtt kérdezel :)
Kedves Utolsó!
Gondolkoztam mielőtt kérdeztem,nem kell bunkózni.
Van olyna ismerősöm, aki azért vált meg a görijétől, mert fel-alá rohangált és elmebeteg volt. Van olyan, akinek nem olyan görije és mindketten azt mondták,hogy éjjelente kapar.
Nekem is volt. 3 is :))
én imádtam őket, nagyon hálás kis dögök :)
Szerintem először játsz vele, aztán adj neki enni, mert a játékban mégjobban megéhezik..na meg tele pocival nem jó játszani...
Az én drágám volt hogy este kiszökött a ketrecből. és bebújt a takaróm alá... elkezdett harapdálni :D És utána ott aludt velem :):)
Na meg persze vidd el sétálni...nagyon szeretik.. csak legyen megfelelő méretű a hám ... és vigyázz.. minden kis helyre bemászik :D Az enyém egyszer bemászott egy farakás alá... ugye nem tudtam mit tenni, csak fogtam a pórázt, és negyed óra mulva hajlandó volt kijönni. Nyár volt, és ott megpihent a hűvösben :D
Ha van kérdésed, nyugodtan írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!