Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom mostanában egy lányt hoz haza éjszakánként, mit kell egy szülőnek ilyenkor tenni?
23 éves a lányom és eddig csak fiúi voltak. Mostanában a fiúját sem látom,4 éve járnak. Kérdeztem, hogy-hogy nem jön hozzánk a srác, azt válaszolta minden rendben köztük, együtt vannak.
Heti 1-2 alkalommal hallom, hogy a lányom egy másik lány társaságában érkezik haza és szinte biztos vagyok benne, hogy nem sima lányos ittalvás miatt.
Gondolkoztam hogy rákérdezzek-e, de nincs merszem rákérdezni és nem tudom hogy egyáltalán jó ötlet-e. Nem tudom mi ilyenkor a megoldás
Rákérdezni, mint szülő aki jóindulatúan feltehet egy érdeklődő kérdést, belefér.
De egy 23 felnőtt nőt, még ha veled lakik, még ha nem is ő fizeti a számlákat, akkor sincs jogod felelősségre vonni, a szerelmi élete ugyanis az ő magánügye.
23 éves...
Amíg nem csapnak lármát, nem okoznak anyagi kárt, nem keveri rossz társaságba, nem szoktatja drogozásra... addig hol a probléma, miért úgy teszed fel a kérdést, hogy "mit kell egy szülőnek ilyenkor tenni"?
Egy dolgot kell ilyenkor tenni, együtt örülni a lányoddal ha boldog.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!