Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van bőven olyan 20 on éves nő, akinek középfokú végezettsége van,100 ezer ft alatt keres, nem is szépségkirálynő, de elvárja, hogy a párja min. Diplomás legyen és 200 ezer nettót vigyen, , neki" haza? Sajna ismerek ilyet, nagyon sokat. Ti?
Ezt egy másik kérdésből másolom.
Az elmúlt 20 évben úgy alakult, hogy a nők nagyobb létszámban vannak jelen a felsőoktatásban. Ennek az lett a kimutatható következménye (ha kell linket is csatolok), hogy 2 rétegnek nehéz társat találni. A magasan képzett nőknek (kevesebb a magasan képzett férfi), és az alacsonyan képzett férfiaknak (kevesebb az alacsonyan képzett nő). Tehát ez a 2 réteg nagyon nehéz helyzetben van. Legkönnyebb helyzetben a magasan képzett férfiak vannak, és az alacsonyabb képzettségű nők (őket a magasabban képzett férfiak is szeretik). Sajnos ez a helyzet. Szóval amit tapasztalsz az a realitás. De ez nem feltétlen az építőiparnak szól kizárólag. Minden kétkezi szakmunkás férfi nehéz helyzetben van, mert sokan vannak, de a hasonló nő kevés....
Ebben nagy igazság rejlik, és ha mellé tesszük azt is amit te irtál kedves kérdező, egy szörnyű és katasztrófális képet kapunk a nők párválasztási szokásairól, irhatnék még ezernyi oldalt, tapasztalatot erről, valószínű az érintettek foggal körömmel tagadnának terelnék a szót, de igazából fölösleges és csak annyit tanácsolok az ismerkedni vágyó férfiaknak, csak egy tanács, ne magyar nőkben gondolkodjanak!
Őszinte leszek, ezért lepontoznak majd :)
Rengeteg ilyen lányt ismerek. Elvárások az egekben, amit meg tudnak adni az béka segge alatt! Pl.:
Randiztam egy lánnyal call centeres volt, olyan 80.000et keresett havonta... én friss diplomás melóval kerestem 150.000et, majd mikor ez kiderült mondta, hogy nagyon ciki és ebből nem fogom tudni eltartani. Itt megköszöntem a részvételt.. Nem igazán értette, hogy mi történik. S nem volt egy modell alkat!
Sok sok ilyen példát tudnék mesélni.
Természetesen tisztelet a kivételnek!
61%-os, nagyjából erre voltam kíváncsi, amit te írtál, mert sok igazságot látok benne, sajnos...
Nem tudom más országban milyen a helyzet nők terén, hogy ott is ilyet várnak el a férfiaktól vagy sem (Kínában tudom, hogy katasztrofális, mert kevés a nő és sok a pasi, de csak a gazdag kell ott), de itthon lehet tényleg nem kellemes dolog ,,átlagos" férfinak lenni, pláne nem átlagbér alatt kereső szakmunkásnak, vagy szintén keveset kereső diplomásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!