Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gykn lévő és kommentelő lányoknak a párjuk hogyan keres olyan jól, hogy mindig 300-500 plusz nettót visz haza?
Én még nem nagyon láttam ilyen kérdést és ilyen válaszokat de biztos igazad van :)
Az én párom pont annyit keres,hogy elég legyen :) Ennyi
Én 270-et viszek haza, én közgazdász vagyok, phd-mért 120 ösztöndíjat kapok + keresek a munkahelyemen is (multinál vagyok accounting-os).
A barátom gazdinfót végzett, 400-at keres, játékfejlesztő cégnél dolgozik. Neki Bsc-je van "csak".
Kapunk mindketten ezen kívül juttatásokat: szép kártya, ebédjegy, bérlet, üdülési utalványok.
Budapestiek vagyunk, Belvárosban élünk, 75.000-et+rezsit fizetünk az albinkért (ami itt Lipótvárosban nagyon kevés)
Ez nem egy nagy minta, ami itt van, ha piacképes diplomád van, akkor király vagy. Ha budapesti állást keresel, király vagy. Ha a szüleidnek volt pénze taníttatni, király vagy. (pl. albidat fizetni, míg tanulsz, nem csak a tandíjra gondolok). Szóval ez véletlenek összjátéka.:)
De végülis anyám mindig azt mondta, azért kell tanulni, hogy az ember jobban éljen, könnyebben boldoguljon!
30N, 27F
Ezeknek a lányoknak a 90°% teszi fel a kérdést, hogy "miért nem kellek senkinek? :(" Ne higgy el mindent amit olvasol :D
Ja és tényleg minden fiúnak a farka legalább 25, persze ez a minimum.
Mutass már egy olyan kérdést, ahová ennyi lány kommentel ilyet! :D
Amúgy az én barátom leginkább sehogy, mert még egyetemista.
Szerintem nem.
Van olyan, aki igen. Ezt hamar le lehet szűrni szerintem: kérdezget az anyagi helyzetedről, mindig valahová menni akar, otthon nem jó vacsorázni csak étteremben, mindig engedi hogy te fizess.
Aki szerint meg csak jó nő kaphat gazdag pasit: nem vagyok jó nő, a férjem mégis 700at keres (informatikus). Mondjuk egyrészt én is keresek 300at, másrészt amikor megismertem még csóró egyetemista volt, aki még arra is diákhitelt vett fel, hogy enni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!