Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van igazam? Ugye, hogy hiába veszel lánynak cigit, hívod meg kajálni, viszed haza kocsival, attól nem a barátja leszel, hanem a csicskája?
A haverom kiszúrt egy lányt, és tetszik neki.
És úgy akar bevágódni nála, hogy meghívja kajálni, cigit vesz neki, meg autóval haza viszi.
És mondtam neki, hogy igy nem a barátja lesz, hanem a csicskája!
De azt mondta, hogy hülye vagyok, és a lányoknak bejön az, hogy a kedvükre teszel, meg bármit megteszel értük.
Már hetek óta csinálja ezt, hívom mindenfelé, de leráz, hogy most csajozik...
Ugye, hogy nem fog sikerülni a lányt megfektetni?
Mert ezt akarja!
1.) Ha ezt csinálja haverod a semmiért cserében, akkor csicska lesz!
2.) Ha legalább hagyja a csaj, hogy cserébe megkefélje, akkor a csaj lesz q**rva.
3.) Ha lány akar tőle valamit, de ő azt hiszi, hogy emiatt lesz/marad vele a csaj, akkor haverod egy retardált pö***cskarima.
neked van igazad abban, hogy ez egy hülyeség.
az első jól leírta. ő csicska lesz, ha te így hívod, a kiszemelt lány meg egy k....
nagy hülyeség ezzel teperni egy lányért.
de érdekes gondolat, hogy ha férfiak ilyen tévhitekből csinálják ezt, hogy majd sikerül mást is elérni a lánynál, aztán később a lány már szinte elvárja a kocsikázást meg a cigit, meg mindent, akkor már túl macerás, meg felháborító, hogy micsoda k...k a mai lányok.... :)
szerintem ne vegyen neki semmit. ha kiskorú, arra vannak a szülei, hogy ruháztassák, hogy az utazását megoldják. (a cigi más dolog, arra szülőként amúgy sem adnék... arra van a diákmunka, vagy az apróbb ház körüli munkák, max a zsebpénzéből vegyen, amit akar, de én nem adnék rá.)
felnőtt emberként meg ugyanúgy tartsa el magát, egy lánynak is képesnek kell erre lennie a mai világban.
szóval mondd meg a haverodnak, hogy nagyon hülye, ha azt gondolja, ezzel eléri, amit akar. vagy ha el is éri, alig egy-két héten belül már sírni fog neked, hogy milyen sokba kerül ez a lány... kívánom, hogy inkább így legyen :D :)
Miert, szerinted hogy kell felszedni egy csajt? Odamesz hozza, szajbavered, hogy tudja egybol ki a ferfi aztan meg is van?
Igaza van a haverodnak: hulye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!