Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin kéz fogás, csók, haza kísérés? (történet alul)
Tudom, hogy sok ehhez hasonló kérdés van, de mindenhol más a helyzet.
Szóval az a helyzet, hogy suliban megismerkedtem egy lánnyal és már vagy egy hónapja beszélgetünk facebookon.
Tudom, hogy bejövök neki, ő is bejön nekem, így elhivtam egy randria, belement.
Az lenne a kérdésem, hogy így hogy már kb. 1 hónapja beszélünk facebookon meg élőben is, az első randin a kéz fogás (séta közben.. köszönni már arcra puszival szoktunk) az hogy történjen? Már a randi elején köszönés után?
Második kérdésem, hogy ha a helyzet úgy alakul akkor a csók mehet a randi végén, nem?
Harmadik kérdésem pedig, hogy a randi végén haza kísérjem? Ha igen csak szimplán kérdezek rá, hogy "haza kísérhetlek?"?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
szerintem nyugodtan...majd írj hogy sikerült, szorítok
amúgy hány évesek vagytok?
Kísérd haza, de a kézfogásban nem vok biztos. A zsók mehet a házuk előtt. Írd priviben, hogy hogyan ment!
Mogyi
16 mindketten.
Nem tudom igazából úgy is az lesz amit a helyzet hoz, csak a kéz fogás miatt aggódok, hogyha nem fogom séta közben, lehet azt hisz , hogy csak haverja akarok lenni, mikor nem.
Igazából 99% hogy bejövök neki, úgyhogy nem veszíthetek sokat ha megfognám a kezét, csak hogyan...?
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld:)
a kéz megfogásában nem vagyok biztos...
én pl. úgy szoktam, hogy megölelem.
csók mehet a végén. vagy nem, attól függ, hogy ő benne van-e
Kísérd haza, ez szerintem természetes dolog.
A kézfogásról annyit, hogy ha van rá alkalom akkor igen, nálunk volt mert lekapcsolták a lámpákat és féltem a sötétben.
Csókot nem tenném, mert nem biztos hogy lesz folytatása a köztetek elindult dolognak.
Szerintem ha tényleg tetszetek egymásnak akkor nem fogja a megszilardult tajnyot is kipofozni belőled,ha szájrapuszival köszöntök egymásnak,vagy neadjisten megkérdezed.hogy hazakísérheted-e!
Am irj privibe h hogy sikerült!;)
Én is a csókot venném előbbre a kézenfogva sétánál. A csók pl elbúcsúzáskor jó, vagy bármilyen megfelelőnek látszó pillanatban. De ezt neked kell leginkább érezned.
Ne annyira engedélykérő, inkább felajánló jelleggel mondd, hogy szívesen hazakíséred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!