Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók történet? Kinek hogyan volt? és hányévesen? Azzal volt akivel akartad? Milyen volt?
Fél éve volt, suliban vallotta be a titkos szerelmem, hogy mit érez irántam. Én is elmondtam, majd kérdezte, hogy megcsókolhat-e:D Természetesen jó volt, bár kicsit ügyetlennek éreztem magam.
Azóta is boldogok vagyunk együtt:)
16L
12 éves voltam, a fiú talán 14. Az első "járás" volt az életemben. Nagyon kislány voltam még, de szerintem inkább aranyos, mint hülye. :) Egy kapuban voltunk, már mennem kellett volna haza és ott volt a fiú is. Nem emlékszem már pontosan hogy volt, de összeért a szánk... Én meg elszaladtam. Hát igen, mondom, mennem kellett már haza és hát zavarba is jöttem. Viszont ezek után a srác mindenkinek elmondta, hogy elszaladtam és utána az egész iskola ezzel csúfolt. Nagy szerelem, mi? :)
Na, de az igazi első csókom 14 évesen csattant el. Már jártunk pár napja a fiúval és egy este hazakísért. Vagy egy órán át sétáltunk az otthonom körül, felkészülve A csókra, mert ugye tudtuk mi jön. (Ja, a fiú 15 volt.) Aztán végül megálltunk a kapuban és megcsókolt. Nyelvesen, amire nem voltam felkészülve, de alkalmazkodtam. Úgy egy perce csókolózhattunk, mikor kijött öcsém és a kis humorherold elrontotta a nagy pillanatot. A kapcsolatnak pedig másnap vége lett, mivel még aznap este megnéztem egy Christian Slater filmet (a Gyilkos játékokat) és teljesen beleszerelmesedtem a színészbe, szóval másnap jött az egy órás fel-alá sétálás a fiúval, mire végre kiböktem, hogy szakítsunk.
Oké, nem voltam százas. De én akkoriban még igazi gyerek voltam, nem úgy mint a mai fiatalok. :)
28/N
"A kapcsolatnak pedig másnap vége lett, mivel még aznap este megnéztem egy Christian Slater filmet (a Gyilkos játékokat) és teljesen beleszerelmesedtem a színészbe, szóval másnap jött az egy órás fel-alá sétálás a fiúval, mire végre kiböktem, hogy szakítsunk. "
Hát én besírtam. :'D Ez haláli sztori volt. :)
Aranyos lehettél. :DDD
Nekem a 15. Szülinapomon történt meg, az akkori barátomnak is akkortájt volt a Szülinapja, adtunk egymásnak ajándékot, és utána megcsókolt nyelvesen. Én eléggé ügyetlen voltam, de jó érzés volt, a nap hátralévő részében csak vigyorogtam :D Nem olyan régen szakítottunk. 2 és fél évet voltunk együtt.
17/l
4. Hozzászóló, a történeted nagyon cuki :DD
4es :D Tetszett :D
15 voltam, ő 16. Nem adtam könnyen magam, 1 év udvarlás után, szegényem már nem mert megcsókolni "csak úgy", hiába küldtem felé a jeleket ... na aztán, nekem már felkellett volna mennem a lakásunkba, mert már 9óra volt. Lépcsőházban voltunk, amikor meghallottam apa kulcszörgését. Mondom ezt még fater se ronthatja el :D Elrohantunk a ház túl végére :) és amikor arcra puszit akart adni, én a szájára adtam, aztán ez folytatódott nyelves csókban :). Bár eléggé bénácskák voltunk, de hát mindkettőnk csak vigyorgott utána - én még úgy is hogy büntit kaptam a késés miatt :D Ő pedig annyira feldobódott, hogy haza fele csak futott :D és utána el hitte..."Tényleg megtörtént?" -Ezt évekkel később mesélte el nekem :) A mai napig együtt vagyunk.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!