Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség. Nagyon félek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitti malik kérdése:

Segítség. Nagyon félek. Milyen elsőnek csókolózni?

Figyelt kérdés
hogyan kell? nagyon félek. holnap lesz az első csókom egy pasival és én nem tudom hogy hogyan kell. kérlek segítsetek.

2013. máj. 24. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsőként akkor legyen csak szájra puszi. Aztán második menetnek a csók.
2013. máj. 24. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a srác tapasztalt,akkor ne aggódj.
2013. máj. 24. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha már félelemmel állsz hozzá akkor tuti h nem lesz jó.

Honnan tudod tutira h holnap lesz? Ez akkor tökéletes ha spontán jön.

2013. máj. 24. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Gondolj a gőzölgő pitére.
2013. máj. 24. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
úú! azta! holnap lesz az első csókod, most mi lesz? ez lesz a hét kérdése..
2013. máj. 24. 21:35
 6/9 anonim válasza:
100%
Az első csóknál én is féltem hogy elbénázom vagy hasonlók. nem kell különösebben rágörcsölni és ezt nem lehet elmagyarázni. ez spontán jön ráérzel...lehet hogy az elsőcsókoddal nem nyűgözöd le a fiút de ezzel nem kell törődni nem ez alapozza meg a kapcsolatotokat. Idővel belejössz! Sok sikert hozzá :)
2013. máj. 26. 20:00
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:D
2013. máj. 27. 18:27
 8/9 Emberek ***** válasza:

nagyjából ugyanez a szitu volt a barátnőmmel is kb. 1 hete..

én már tapasztalt voltam, mikor neki még csak az első csók volt, és hát nem teljesen úgy sült el, ahogy szerettük volna. de ez nem tántorított el sem engem sem őt.

egyébként maga a csók, szerintem az egyik legjobb, és legmámorítóbb érzés a világon, amikor nincs senki, csak ti ketten, és "nem érdekel" más.

ami az elsőt illeti, az meg egy olyan leírhatatlan érzés, mikor megtörtént, hogy tulajdonképpen nem is hiszed el

2013. máj. 27. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
:3 nagyon köszii.. :D
2013. máj. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!