Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég gáz ha Discoban szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég gáz ha Discoban szeretnék elsönek csokolozni? :SMert már nagyon hajt a kiváncsiság! Vagy várjam meg az igazit? :S Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ja és csak csók lenne semmi egyéb!

15/L

2009. jún. 7. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Várd meg az igazit... szerintem! Diszkóba szerintem... hát mindegy megvan azokról az emberekről a véleményem. Először csak egy csók aztán... :S
2009. jún. 7. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, hogy gáz, de egyáltalán nem olyan, mintha olyan valakivel csókolóznál akit szeretsz. Maga a csókolózás érzrlmek nélkül nem az igazi.
2009. jún. 7. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hát én a csókra nem mondanám, hogy várd meg az igazit vele, mert az kitudja mikor jön, lehet hoyg majd csak ha 18 leszel. a szüzességeddel, azzal várd emg az igazit. de szerintem egy csókkal nem kell.
2009. jún. 7. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megvárni az igazit, de az fontos, hogy tetszen a srác, és ne az első szembejövőt csókold meg.
2009. jún. 7. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és modnjuk ez tényleg igaz h érzelmek nélkül nem az igazi..
2009. jún. 7. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
14:07 és 14:11 bocsi, csak közbe írtak.
2009. jún. 7. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Sz.tem nyugodtan menj bele, de ne várd, hogy v.mi nagyon jó lesz így egy random v.kivel, de legalább helyes legyen akkor már!

Szüzességedre viszont vigyázz majd!

20/L

2009. jún. 7. 14:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Kösszönöm Szépen a Válaszokat!

Én is igy gondoltam hogy nem az elsö szembe jövövel!=)Hanem aki igazn tetszik is!

2009. jún. 7. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
az első csók sztem inkább az első közös csókra vonatkozik a szerelemnél...de én nem tudom...sztem ne határozd el magad ilyenre ha érzel egy kis tüzet is rá valaki iránt,ami persze elis múlhat...de sztem akkor kéne
2009. jún. 7. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Én disco-ban csókolóztam először, nem bántam meg, nem tudom mit kell ennyire túlspilázni ezen...

Azt se tudom már hogy hívták a csajt.

Az első szex is olyan csajjal volt hogy nem voltam bele szerelmes, az ő nevére még emlékszem, de lehet csak nekem nem számítottak ezek a dolgok.

Ez a szüzesség dolog eléggé túl van misztifikálva...

22/F

2009. jún. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!