Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég gáz ha Discoban szeretnék elsönek csokolozni? :SMert már nagyon hajt a kiváncsiság! Vagy várjam meg az igazit? :S Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ja és csak csók lenne semmi egyéb!
15/L
2009. jún. 7. 14:04
1/12 anonim válasza:
Várd meg az igazit... szerintem! Diszkóba szerintem... hát mindegy megvan azokról az emberekről a véleményem. Először csak egy csók aztán... :S
2/12 anonim válasza:
Nem az, hogy gáz, de egyáltalán nem olyan, mintha olyan valakivel csókolóznál akit szeretsz. Maga a csókolózás érzrlmek nélkül nem az igazi.
3/12 anonim válasza:
hát én a csókra nem mondanám, hogy várd meg az igazit vele, mert az kitudja mikor jön, lehet hoyg majd csak ha 18 leszel. a szüzességeddel, azzal várd emg az igazit. de szerintem egy csókkal nem kell.
4/12 anonim válasza:
Nem kell megvárni az igazit, de az fontos, hogy tetszen a srác, és ne az első szembejövőt csókold meg.
5/12 anonim válasza:
előző vagyok, és modnjuk ez tényleg igaz h érzelmek nélkül nem az igazi..
6/12 anonim válasza:
14:07 és 14:11 bocsi, csak közbe írtak.
7/12 anonim válasza:
Sz.tem nyugodtan menj bele, de ne várd, hogy v.mi nagyon jó lesz így egy random v.kivel, de legalább helyes legyen akkor már!
Szüzességedre viszont vigyázz majd!
20/L
8/12 A kérdező kommentje:
Kösszönöm Szépen a Válaszokat!
Én is igy gondoltam hogy nem az elsö szembe jövövel!=)Hanem aki igazn tetszik is!
2009. jún. 7. 14:38
9/12 anonim válasza:
az első csók sztem inkább az első közös csókra vonatkozik a szerelemnél...de én nem tudom...sztem ne határozd el magad ilyenre ha érzel egy kis tüzet is rá valaki iránt,ami persze elis múlhat...de sztem akkor kéne
10/12 anonim válasza:
Én disco-ban csókolóztam először, nem bántam meg, nem tudom mit kell ennyire túlspilázni ezen...
Azt se tudom már hogy hívták a csajt.
Az első szex is olyan csajjal volt hogy nem voltam bele szerelmes, az ő nevére még emlékszem, de lehet csak nekem nem számítottak ezek a dolgok.
Ez a szüzesség dolog eléggé túl van misztifikálva...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!