Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányossal nem dohányosként csókolózni kellemes érzés?
Figyelt kérdés
Azt mondják elég rossz.
Nagyon érződik a dohány íze/füstje, a másik szájában?
2011. okt. 28. 16:32
1/18 anonim válasza:
Ezért nem szívesen kezdek dohányos csajjal... (illetve ezért sem)
2/18 anonim válasza:
Nem kellemes erzes, de nem is olyan szornyu( attol is fugg milyen tipusu cigit fogyaszt a partner)
3/18 anonim válasza:
Én most dohányzom és a férjem is, de régen, amikor nem dohányzó barátom volt, inkább nem gyújtottam rá mellette, mert én úgy gondolom rossz lehet. Ha én érzem a számban a dohány ízt, akkor a partner is érzi nyilván. Ha nem gyújtok rá órákig és egy olyan ember beszél felém, aki épp előtte nyomta el a cigit, érzem a leheletén ami nem kellemes. Szóval mondom ezt én dohányosként, akkor gondolhatod, hogy milyen lehet.
4/18 anonim válasza:
biztosan borzalmas lehet, bár volt már nem dohányzó barátnőm, de valószínűleg csak nem mondta sosem, különben az volt neki. :)
5/18 Máté119 válasza:
Olyannal aki már pár éve dohányzik, olyannal elég rossz, főleg ha napi egy dobozzal elszív. Nekem nagyon keserű volt és utánna még egy 2-3 napig éreztem azt a cigifüstöt. De van akinek bejön
7/18 anonim válasza:
semmi különbséget nem éreztem
20/L
8/18 anonim válasza:
Én anno megfogadtam, hogy soha nem csókolózom dohányossal, mert az fúj. Eddig csak dohányossal sikerült, és fura de eszembe sem jutott, csak most a kérdésed után. :D:D Egyáltalán nem volt rossz, de gondolom ez azért függ a mennyiségtől, meg hogy milyen cigit szív az illető.
9/18 anonim válasza:
nekem a barátom cigizik ... és már 7 hónapja együtt vagyunk .. de nekem nem annyira érződik ... mondjuk amikor cigizik és aztán rögtön smárolunk... na azt nem szeretem ... de van nála mindig rágó :D:D meg amikor velem van nem cigizik ...
10/18 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól, hogy mennyi cigit szív el egy nap, milyet szív és hogy mennyivel a csók elcsattanása előtt nyomta el. Nyilván nem olyan hű de kellemes, de én meglehetősen sok dohányos-nem dohányos párt ismerek és nem szoktak irtózni egymástól :D Szóval inkább embere/ízlelőbimbója válogatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!