Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányossal nem dohányosként csókolózni kellemes érzés?
Azt mondják elég rossz.
Nagyon érződik a dohány íze/füstje, a másik szájában?
Hát az én tapasztalatom, hogy amikor nagyon szerelmes voltam egy cigis srácba olyan kellemesen szörnyű érzés volt, imádtam azt az ízt a csók után miután már elváltunk.
Viszont miután kiderült, hogy megcsalt és szakítottunk még 2 hétig éreztem a számba és szörnyű volt, egésznap mostam a nyelvem meg a fogaim. :-D
Ha már egy ideje dohányzik elég kellemesen érződik, ugyan úgy mint a kávésoknál!
nekem az nagyon nem jött be, az a kiba*zott kávé íz és a dohányosoknál is ezvan.:/:DD
Nagyon rossz.
Nekem volt egy barátom, aki már 2 éve cigizik, és rajta nagyon lehetett érezni,amikor csókolóztunk. Konkrétan volt hogy a cigije miatt ment a torkomra a betegség, plusz a szobámban és magamon is folyamatosan cigiszagot éreztem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!