Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem dohányzik, dohányossal csókolózni finom?
Rohadt, állott, pállott hamutartószag és keserű, undorító cigarettaíz. Egyszerűen gyomorforgató hatású.
Ha már egy napja nem dohányzott, akkor ugyanez, csak gyengébben.
Ha neked ez bejön...
Szia! Én nem dohányzom, a barátom igen, mégis imádok vele csókolózni, én valahogy sosem veszem észre, hogy büdös, vagy dohány szagú lenne. egyszerűen imádom. Képes vagyok csókolózni vele még cigizés után is, akkor azért kicsit érzem, de nem vészesen.
Szóval, szerintem nem gázos a dolog, régebben mindig azt hittem, hogy a cigisek büdösek és undorítóak, de tévedtem, mondjuk lehetnek kivételek,nem kizásrt! :D : ))
üdv: Lilla
Őszintén? Szar. Volt már bagós barátom de mivel szerettem, nem csináltam belőle balhét. Bekapott egy rágót és meg volt oldva. Észre sem vettem utána.
Nyílván nem a legkellemesebb dolog, de nem az alapján választ valaki párt, hogy dohányzik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!