Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen érzéseket vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzéseket vált ki belőletek egy finom arcvonású, és milyet egy erős arcvonású fiú? (magyarázat pár komment múlva)

Figyelt kérdés
Ha csak úgy elsőre ránéztek, kapásból mire gondoltok? Ha nem lenne tiszta a kérdés, várok pár választ, aztán utána leírom, miért kérdeztem.
2011. júl. 29. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok.
2011. júl. 29. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:

Egy finom arcvonású: bájos, kisfiús, aranyos, szép

Erős arcvonású: férfias, erős, kicsit félelmetes(bár nem mindegyik esetben volt így, de néha láttam erősebb arcvonású pasikat de volt amelyik elég ijesztő volt:D), tartózkodás vagy megismerés vágya.

2011. júl. 29. 22:23
 3/17 anonim ***** válasza:

hehh?

finom arcvonású, hát gondolom akkor aranyos, kedves...

erős arcvonású? az milyen? talán mogorva. de nem tudom : D

2011. júl. 29. 22:23
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező finom arcvonáson amolyan kisfiús arcu fiút ért jelen esetben akinek ugyanakkor esztétikusak a vonásai.

Erős arcvonásún pedig olyanokat, akiknek férfiasabb állkapcsuk és markánsabb orruk van. Esetleg borosta, de szintén arányosan esztétikusan.

Javíts ki ha tévednék.

2011. júl. 29. 22:32
 5/17 anonim ***** válasza:
A finom arcvonásokról egy művész típus ugrik be, egy keményről, pedig erős férfias jellem.
2011. júl. 29. 22:42
 6/17 A kérdező kommentje:

Pontosan. Egy tanulmányt olvastam, hogy a lányok a lágy vonásokkal rendelkezőkben látják gyerekeik apját, a bizalmat, stb. Az erős vonásúak pedig szexuálisan izgatják őket, viszont nem tudnak komolyat elképzelni velük.

Az a helyzet, hogy nekem nagyon erős arcvonásaim vannak, az állkapcsom, az állcsúcsom nagy, a csont, ami a szemöldökömnél van, nagyon kiáll, stb. Egyszerűbb ha azt mondom, hogy nagyon hasonlítok Jason Stathamre, minden túlzás nélkül.

[link]

[link]

[link]

Persze azért fiatalabb vagyok egy 15 évvel. És tényleg ezeket szokták mondani, amiket írtatok, hogy "kicsit félelmetes, mogorva, férfias, stb". Pedig alapjában véve nem ilyen vagyok. És sajnos az is igaz, hogy "tartózkodás vagy megismerés vágya", hiszen a komoly kapcsolat baromi nehezen jön össze, csak ezek a hirtelen fellángolások vannak a lányoknál, hogy "szexelnék vele", és alkalmi kapcsolatok.

Na mindegy, úgy látszik nekem ez jutott, csak kíváncsi voltam, vajon mennyire működnek így a dolgok.

2011. júl. 29. 22:42
 7/17 anonim ***** válasza:

Akkor bizonyítsd be, hogy megbízhatnak benned.;)

Én írtam azt , hogy tartózkodás vagy megismerés vágya.

De mondjuk én tudom, hogy attól, hogy ilyen férfias arca van még lehet megbízható. Csak elsőre lehet nem megy, de szerintem ennek evoluciós okai is vannak. Mélyebbre gyökeredzik ez az egész.

De az ellenkezőjét be tudod bizonyítani.:)

Annak meg inkább örülj, hogy sokkal jobban szeretik a markánsabb arcú férfiakat, mint a kisfiúsakat.

2011. júl. 29. 22:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Én is olvastam hasonlóakat.

Én örülnék egy nagyobb férfiasabb állkapcsnak.

2011. júl. 29. 23:09
 9/17 anonim ***** válasza:

Első ránézésre a lágy arcvonású, kisfiús arcú srácokról az jut eszembe, hogy kedves, elképzelem, hogy megsimogatom az arcát. :) A markáns vonású férfiakról pedig pontosan az jut eszembe, h férfi, határozott, és talán kicsit veszélyes is. Náluk meg azt képzelem el, hogy letámad, letépi a ruhám, aztán...na szóval ja. :D

Mindkettő típus bejön, fantáziálni talán a férfiasabbal szoktam. :D

2011. aug. 1. 13:48
 10/17 anonim ***** válasza:

A párom is hasonló, az állkapocscsontja nagyon látszik és nagyon tud "szúrni"

Erős vonalaio vannak, szinte már ráncosodik(25 évesen),de mégis fiatalnak fűnik.Nekem bejön, úgy mondanám, h.szex közben iszonyatosan izgató tud enni amikor megfeszülnek az arcizmai és vele együtt a ráncai,amikor nincs semmi akkor meg aranyos,szóval egyben van a gyerekes és a férfias kinézet.

2011. aug. 1. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!