Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzéseket vált ki belőletek egy finom arcvonású, és milyet egy erős arcvonású fiú? (magyarázat pár komment múlva)
Figyelt kérdés
Ha csak úgy elsőre ránéztek, kapásból mire gondoltok? Ha nem lenne tiszta a kérdés, várok pár választ, aztán utána leírom, miért kérdeztem.2011. júl. 29. 22:19
11/17 anonim válasza:
Ó, örülj neki, h ilyen vagy! :) Én imádom a finom vonású fiúkat - nézni! :D De semmi többre nem kellenek. A férfiasabb pasik annál inkább beindítanak. Viszont párnak olyat választottam, akiben kicsit mindkét vonal megvan. :)
De ugye, azt tudod, h a nőknek nem csak a külső számít?! :)
27/L
12/17 anonim válasza:
Ha tényleg hasonlítasz Jason Stathamre, akkor nem lehet gond. Jason egy álompasi, számomra egyszerűen tökéletes :) Nekem nagyon tetszenek az erős arcvonású fiúk. De nincs ideálom, ha valami megfog egy finom arcvonású fiúban, nem utasítanám el, azért mert finom vonásai vannak. Lécci lécci tegyél fel képet magadról. Lécci lécci lécci lécci lécci, olyan régóta imádom Jason Stathamet, de még sosem láttam hozzá hasonlót. léccilécciléccilécci...:D
13/17 A kérdező kommentje:
:D:D:D Én is nagyon szeretem a munkásságát, de az sajnos teljességgel kizárt, hogy képet tegyek fel magamról. Bocsi. :(
2011. aug. 1. 22:00
14/17 anonim válasza:
De én annyira kíváncsi vagyok rád, csak tedd fel, megnézem és töröld le :) Úgy is jó, ha sötétben fényképezed le magad és csak éppen hogy fel lehet ismerni, vagy lehet nagyon rossz minőségű is, de lécciléccilécciléccilécciléccilécciléccinagyonlécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
16/17 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ez az én kérdésem, itt van kép is rólam, utolsó oldalon meg is ismertek haverjaim. Ezért nem teszek fel képet.
2011. aug. 2. 15:23
17/17 anonim válasza:
Amennyi látszik belőled, tényleg hasonlítasz Jason Stathamre :) és pont úgy kopaszodsz, mint ő, de ez egyáltalán nem gáz. Szerintem semmi baj veled, ne foglalkozz ennyit a külsőddel, mert lehúzza a belső értékeidet. Aki egy ilyen tökéletes pasira hasonlít, annak nem lehet önbizalomhiánya!!!!!!!!!!!!!! Köszi, hogy beadtad a derekad, reménykedtem, hogy többet láthatok belőled, de ez is valami, ahhoz képest, hogy először hogy elzárkóztál tőle :) Kösziiiii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!